بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آها فکر کردم دردم داشتی آخه من چشام ضعیفه هم تاره هم خیلی درد میکنه عینکم میزنم سردرد حالت تهوع شدید میگیرم حالم بد میشه نمیدونم چیکار کنم دکتری نبوده که تو شهرمون نرفته باشم تهران هم رفتم ولی فایده نداشت
تو به من توضیح بده اون سرمه چطور رفت داخل بافت چشمی از قرنیه رد شد از زلالیه رد شد از عنبیه رد شد رف ...
من فقط سرمه استفاده نکردم شما دوست نداری استفاده نکن من چیزیو که نتیجه گرفتم گفتم الانم واسه تبلیغات نیومدم بهتره ببینی خودم یه سوال از بقیه کسایی که مثل من استفاده کردن داشتم
آقا عینکیااا مثل من وقتی عینکو در میارن نمیشون ولی عینک بزن احساس میکنن میشنون یا من اینجوریم😂😂
بگید که من تنها نیستن
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"