آغا چرا این روزا همه چی برحسب منفعت شده؟چرا آدمی پیدا نمیشه که تو رو بخاطر منفعت نخواد.یه زمانی چه دوستای خوبی بودن الان همه یا میخوان ازت یه چیزی بکشن یا براشون منفعت داشته باشی یا بکوبنت که خودشون برن بالا یا دنبال رقابتن حالا دوست هیچ حتی خانواده خود آدم حتی خواهرت و.... همه دوستامو سر همین قضیه گذاشتم کنارو الان خیلی تنهام.از خانوادمم 1جورایی کنار کشیدم چون از اونام درد خیلی به دلم نشسته. من آدمیم که حوصله این کارا رو ندارم و متقابلا حوصله ندارم طرفمم اینجوری باشه.یعنی واقعا دوره زمونه بد شده؟یا فقط شرایط من اینه؟😧
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
من خیلی بیکسم به خدا ۵ تا بچه دارم خواهرم همین یه دونه رو دارم دو ستل خونمون نمیاد چوم خودش دو تا بچ ...
آخی
واقعا سخته
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
سخته ولی کاش همه ی فکر و ذکرم بزرگ کردن بچه هام بود راستی امروز یه قرعه کشی ۲۰ ملیونی دارم خواهش میکنم برام دعا کنین قرعه برا همسرمه اگه در بیاد بهش نمیگم یکسال اگه بزا رم بانک سود بگیرم یه خورده از قرضام سبک میشن
در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تو بنمایی
شرایط منم همینه حتی شوهرم..آدم خوبیه قابل اعتناده برای زندگینون نهایت تلاشو میکنه اما درد دلاتو میکو ...
اگه خانوادتو پشتت داری یا حداقل مثل من خواهرت نمیخواد بکوبتت باز برو خداروشکر کن عزیزم
یکی از خواهرشوهرامو خیلی عاقل و امین میدونستم و بعضی موارد جزئی رو بهش میگفتم البته اونم مشکلات زیادی از خودش رو بهم میگف تا اینکه این خواهرشوهرم با خواهرشوهر بزرگترم بحث کردن..این خانمی که من امین میدونستم زنگ زد بمن و گذشته وآینده خواهرشو برای من تعریف کرد و هرچی بدبختی داشت بمن گفت ..دیگه اعتماد نکردم این به خواهرش رحم نکرد
مردم اخلاقیات و وجدانشون از بین رفته، منم هفته پیش یکی از فاميلامون میکنم که کلی خوبی کردم بهش رو شناختم که چه آدم فروشيه و چجوری پا ميزاره روت برا بالا، کنم ارتباطمو باهاش در حد یه سلام خدافظ تو مهمونیاي فامیلی محدود میکنم
خوب اره گاهی اونقدر عجیب که خودمم شک میکنم نکنه خوابم 😂فقط نا امید نشو به کارهایی که بهت ارامش میده ادامه بده هرکس یا هرچیز که ناراحتت میکنه رو هم بریز دور
گل در بر و می در کف و معشوق به کام است 💝سلطان جهانم به چنین روز غلام است
سخته ولی کاش همه ی فکر و ذکرم بزرگ کردن بچه هام بود راستی امروز یه قرعه کشی ۲۰ ملیونی دارم خوا ...
ایشالا مشکلت حل میشه عزیزم
چرا به همسرت نمیگی؟شاید کمکت کنه
کاش منم تک فرزند بودم😢والا میام به مامانم محبت کنم آبجیم آنچنان میره زیرآبمو میزنه کسی خوبیامو به چشمش نمیاد.شده وظیفم انگار
اما کلا این همیشه یادتون باشه،زمان دوستی حرفایی رو،بزنید که اگه فردا اون آدم دشمنتون شد نتونه سو است ...
موافقم
ایشالا مشکلت حل میشه عزیزم چرا به همسرت نمیگی؟شاید کمکت کنه
اونم خیلی زرنگ باشه خرج این ۵رو دربیاره بهش بگم روح و روانش بهم میریزه دیگه من براش ادم قبلی نمیشم اخه نمیدونم یه چد جایی گفتم طلا ها مو ازم زدن که من تو این دردسر بزرگ افتادم
در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تو بنمایی
مردم اخلاقیات و وجدانشون از بین رفته، منم هفته پیش یکی از فاميلامون میکنم که کلی خوبی کردم بهش رو ش ...
خدا رو شکر فهمیدی کلا این خوبی کردن اشتباهه😂یه تاپیک بزنیم خوبی نکن نی نی سایتی که جای پله ازت استفاده میکنن حداقل یادمون باشه هر قدمی برای کمک برداری بیشتر شبیه نردبون میشی 😂😂😂
گل در بر و می در کف و معشوق به کام است 💝سلطان جهانم به چنین روز غلام است