2777
2789
عنوان

این دوره زمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 70 پست
مردم اخلاقیات و وجدانشون از بین رفته، منم هفته پیش یکی از فاميلامون می‌کنم که کلی خوبی کردم بهش رو ش ...

واقعا نمیدونم مردم چشون شده

خسته شدم بخدا

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من خیلی زبله و خیلی قوی...به هیچ کسسس اعتماد نداره و اصلا کلمه درددل براش معنی نداره..

منم همسرم چنین خصوصیتی داره ولی من اصلا چون متاسفانه از طرف خانواده شوهرم تحت فشارم دیگه واقعا با خانوادمم دردودل نکنم میترکم که البته اونم همش به ضررمه

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
خدا رو شکر فهمیدی کلا این خوبی کردن اشتباهه😂یه تاپیک بزنیم خوبی نکن نی نی سایتی  که جای پ ...

تسا😢😢😢😢آخه خواهر آدم بخواد بکوبتت؟😢😢قلبم درد گرفته بخدا تحمل کاراشو دیگه ندارم هی میبینمو به رو نمیارم

منم همسرم چنین خصوصیتی داره ولی من اصلا چون متاسفانه از طرف خانواده شوهرم تحت فشارم دیگه واقعا با خا ...

بازم خانواده با دوست که اصلا درد دل با دوست اخر خریته 

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است 💝سلطان جهانم به چنین روز غلام است  

متاسفانه برخی از طرفای فامیل همسرم اونقدررررر کوته فکرن که احترام و عزت رو توی پول میبینن.پول داشته باشی احترامت میذارن.تحویلت میگیرن.

اما اگه تو بدبختی و نداری دست وپابزنی مدام پشت سرت میزگرد غیبت و اظهارنظر میذارن.

باهرفرد جدیدی اشنا بشن یا نوزاد جدیدی ببینن اولین چیزی که دقت میکنن واسع نظر دادن زیباییشه

رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ  لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثینبگو آآآمییین
متاسفانه برخی از طرفای فامیل همسرم اونقدررررر کوته فکرن که احترام و عزت رو توی پول میبینن.پول داشته ...

پول ملاک خوشبختی نیست

تسا😢😢😢😢آخه خواهر آدم بخواد بکوبتت؟😢😢قلبم درد گرفته بخدا تحمل کاراشو دیگه ندارم هی میبینمو به ر ...

نمیگم ببخش اخه چی رو ببخشی اما فراموش کن سعی کن برات مهم نباشه تنها چیزیه که به فکرم میرسه خودم هم دلم میخواد همه نفرتم رو بریزم دور اما مث ادامس چسبده ته کفشم یه نفرت بی ارزش 😂

اتفاقا از سر صبح دارم به همینا فکر میکنم

من از همون بچگی دوستی نداشتم.چون به هر کی اعتماد کردم نارفیق از آب دراومد

برای همین دوستبازی رو گذاشتم کنار.فامیل که هیچی اصلا حرفشم نزن.حالا البته فامیلای مامانم خیلی خوبن و رفتارشون محبت آمیز.ولی بازم اعتماد نمیکنم حرف دلمو بزنم

مامانمم که ماشالا نمیدونم از رو سادگی یا عادت عمرا حرف تو دهنش نمیمونه یا حداقل انقد گیر میده و سوال پیچ میکنه و نگران میشه کع پشیمون میشم هر دفعه

اتفاقا از سر صبح دارم به همینا فکر میکنم من از همون بچگی دوستی نداشتم.چون به هر کی اعتماد کردم نارف ...

وای عجب تاپیکی منم داشتم به همین فکر میکردم این که چرا ادمها عوض شدن چرانباید اعتماد کرد بایدترسید. 

خدا رو شکر فهمیدی کلا این خوبی کردن اشتباهه😂یه تاپیک بزنیم خوبی نکن نی نی سایتی  که جای پ ...

واقعا خداروشکر الان شناختمش، من خنگ ميخاستم باهاش کار راه بندازيم گالری هنری ، الان سر 200 هزارتومن منو دور زد،فک کن تو کار چجوری منو ميپيچوند، حالا زيرابايي که پیش بقیه ازم زد بماند

من با خانواده خودم و همسرم مشکلی ندارم شکر خدا. زیاد سعی نمیکنم با فامیل قاطی بشم. اما دلم میخواد یه دوست خوب داشته باشم یا چنتا. با همه خوبم اما دست خودم نیست نمیتونم صمیمی باشم. از بچگیم اینطوری بودم. هر چقد با دوستا و همکلاسیها خوب بودم ولی یه فاصله ای هم با اونا داشتم. الان حس میکنم یه چیزی کم دارم.

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!
نمیگم ببخش اخه چی رو ببخشی اما فراموش کن سعی کن برات مهم نباشه تنها چیزیه که به فکرم میرسه خودم هم د ...

من که هرچی میام فراموش کنم یه مورد جدیدی پیش میاد لامصبا نمیزارن که آدم یه نفسی بکشه😂