2777
2789
عنوان

این دوره زمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 70 پست
هیچ کس به هیچ ادم زمینی اعتبار. نیست مشاور برای این وقتاست ببین حرفت رومیشنوند و به خدا یه روز ...

اه این چه دنیایی شده آخه😣

آدم نمیتونه با مادرش خودش دردودل کنه

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی درد اینه گاهی به الماس نمیفروشندت با یک گونی کود عوضت میکنن انوقته میگی ای روزگار به کی اعتماد کردم ،😂😂

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است 💝سلطان جهانم به چنین روز غلام است  
اه این چه دنیایی شده آخه😣 آدم نمیتونه با مادرش خودش دردودل کنه

اینو دیگه شدیدا موافقم

در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم                 حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تو بنمایی
اینو دیگه شدیدا موافقم

وای واقعا شما هم همینطورین؟من فکر میکردم فقط شرایط من اینه😕

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
میدونی درد اینه گاهی به الماس نمیفروشندت با یک گونی کود عوضت میکنن انوقته میگی ای روزگار به کی ...

تسا داری حرف دل منو میزنی بخدا

ملت همش میرن دنبال اونکه ظالمتره

اه این چه دنیایی شده آخه😣 آدم نمیتونه با مادرش خودش دردودل کنه

نه درد دل چیه عزیز من دردهات رو یا قایم کن یا برو سر چاه فریاد بزن گذشت روزگار مهربونی جونم الان دور دور پوله  دوره ادم فروشیه 😂

نه درد دل چیه عزیز من دردهات رو یا قایم کن یا برو سر چاه فریاد بزن گذشت روزگار مهربونی جونم الا ...

بابا من آخه نمیدونی چقدر به خانوادم حتی به لحتظ مالی میرسم بعد آخرم میفروشنم به اون یکی که دوروعه

تسا داری حرف دل منو میزنی بخدا ملت همش میرن دنبال اونکه ظالمتره

شیسا اما تو همین دوره هر کی هرکیه خرکی هروقت خدا رو صدا کردم بی جواب نموندم به خودش توکل کن پناه ببر بهش از دست بنده هاش فقط خود خدا میدونه چه دسته گلی به اب داده با این ادم افریدنش 😂😂

بابا من آخه نمیدونی چقدر به خانوادم حتی به لحتظ مالی میرسم بعد آخرم میفروشنم به اون یکی که دوروعه

ناراحت نباش تو انرژی مثبت خودت رو داری نگران افکار منفی بقیه نباش 

وای واقعا شما هم همینطورین؟من فکر میکردم فقط شرایط من اینه😕

من خیلی بیکسم به خدا ۵ تا بچه دارم خواهرم همین یه دونه رو دارم دو ستل خونمون نمیاد چوم خودش دو تا بچه داره که ازدواج کردن فک میکنه من پر جمعیتم دیگه صرف نمیکنه با من رفت و امد کنه مامانمم که حتی بچه ی اخرمو ندیده شهرستانه موقع سزارین هم نیومد  و من تک وتنها موندم از همه بدتر یه عالمه بدهکارم بدون اطلاع همسرم اگه فک و فامیلای خوبی داشتم کمک میکردن  قرضامو بدم بعد نوبتی بهشون پس میدادم ولی افسوس که بعد مردنم شاید به این فکر بیفتن

در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم                 حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تو بنمایی

شرایط منم همینه حتی شوهرم..آدم خوبیه قابل اعتناده برای زندگینون نهایت تلاشو میکنه اما درد دلاتو میکوبه تو سرت...تو کل عمرم قبل ازدواجم یه دوست پسر داشتم که ازم ۱۴سال بزرگتر بود خیلی شریف بود و رازدار و حتی در بدترین موقعیت پشتتو خالی نمیکرد

من خیلی بیکسم به خدا ۵ تا بچه دارم خواهرم همین یه دونه رو دارم دو ستل خونمون نمیاد چوم خودش دو تا بچ ...

خدا بهت ببخشه پنج تا سخته 

شیسا اما تو همین دوره هر کی هرکیه خرکی هروقت خدا رو صدا کردم بی جواب نموندم به خودش توکل ک ...

واقعا😂