2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجایید که باروونه😂

ما جنوبیم اسپلیت 22درجس 🪿

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

من ازکناربخاری بهت پیام میدم بارونم هست

هعب😂😍دلم خواست

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

تا الان داشتی ب آسمون نگا میکردی؟

تا الان که نه، چند دقیقه پیش قبل اذان دیدم آسمون تمیز و پاک و زمین خیس بود از باران دیشب. من همیشه موقع اذان صبح میرم آسمونو نگاه میکنم عاشق سکوت و زیبایی آسمون سحرم. احساس می‌کنم اون لحظه ی سحر ، به خدا نزدیکترم و حس میکنم حتی گلهای روی تراسم هم دارن ذکر میگن، باور میکنی حتی حس میکنم اون لحظه از همه جای شهر ذکر یا سبحان میشنوم؟ من آدم مؤمن و خوبی نیستم که بگم از پاکیم هست که اینو حس میکنم اما آنقدر این حال خوش مخلوقات خداوند عیان هست که هر کور دل و کور ذهنی هم میتونه درکش کنه 

تا الان که نه، چند دقیقه پیش قبل اذان دیدم آسمون تمیز و پاک و زمین خیس بود از باران دیشب. من همیشه م ...

🥰

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.