آغا چرا این روزا همه چی برحسب منفعت شده؟چرا آدمی پیدا نمیشه که تو رو بخاطر منفعت نخواد.یه زمانی چه دوستای خوبی بودن الان همه یا میخوان ازت یه چیزی بکشن یا براشون منفعت داشته باشی یا بکوبنت که خودشون برن بالا یا دنبال رقابتن حالا دوست هیچ حتی خانواده خود آدم حتی خواهرت و.... همه دوستامو سر همین قضیه گذاشتم کنارو الان خیلی تنهام.از خانوادمم 1جورایی کنار کشیدم چون از اونام درد خیلی به دلم نشسته. من آدمیم که حوصله این کارا رو ندارم و متقابلا حوصله ندارم طرفمم اینجوری باشه.یعنی واقعا دوره زمونه بد شده؟یا فقط شرایط من اینه؟😧
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
اتفاقا از سر صبح دارم به همینا فکر میکنم من از همون بچگی دوستی نداشتم.چون به هر کی اعتماد کردم نارف ...
میشه گفت هنوز امید داری چون حداقل خانوادت قصد کوبیدنتو ندارن
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
واقعا طرز فکر ها عوض شده چیزایی که قبلا ارزش محسوب میشدن الان خنده دارشدن هرکی به خودش اجازه میده هر ...
شایدم مشکل از ماست😂😂😂😂
😂😂😂😂😂 خدا كنه دنيا عالي باشه ،من كه بخيل نيستم خدا كنه دنيا پر ادماي خوب باشه
یعنی اینقدر زیادن شدن گاهی فکر میکنم مشکل از منه😂
شيسا دنيا خوبه ؟اره بينهايت .ادمها عوض شدن ؟بله شدن ارامش وجود نداره استرس همه رو نابود كرده نه سرگرمي نه اينده مهمتر از همه اميد خوب نا اميدي خود مرگه مردم مردن براي إثبات بودنشون محبت نميكنن با نفرت ثابت ميكنن هستن ، من هستم چون ميتوانم يكي رو نابود كنم 😂 پس قدرتمندم اين شعار مردمه إثبات قدرت با نفرت
گل در بر و می در کف و معشوق به کام است 💝سلطان جهانم به چنین روز غلام است
شيسا دنيا خوبه ؟اره بينهايت .ادمها عوض شدن ؟بله شدن ارامش وجود نداره استرس همه رو نابود كرده نه سرگر ...
گل گفتی.البته حسادتو جا انداختی