نازارخانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 320 عنوان خواهر شوهرم همش میخاد منو تخریب کنه 145 بازدید | 11 پست سلام من عروس یه خانواده پر جمعیت شدم و هم زبون خودشون نیستم مثل بقیه عروس ها شوهرم خیلی دوستم داره منم همینطور یکی از خواهر شوهرام هی میخاد بهم بگه تو خوشگل نیستی یا چیز خاصی نیستیمنم چون تا حالا کسی باهام اینطوری حرف نزده خیلی ناراحتم میکنه خدایا شکرت ✨💓 1403/03/07 | 11:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گورباسبزی عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 6927 بگو مهم داداشته ک منو پسندیده خدایا یکار کن ازم خواستگاری کنه مرسی خداجون🎀🥲🥹
سادیار عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 7911 باید ۲بار یه کوچولو جوابشو بدی تا دهنشو ببنده یا اینکه کمتر رفت و آمد کنی تاکمتر حرف بیهوده بزنه یاد کسانی که هرگز تکرار نمیشوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏
نازارخانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 320 باید ۲بار یه کوچولو جوابشو بدی تا دهنشو ببنده یا اینکه کمتر رفت و آمد کنی تاکمتر حرف بیهوده بزنه کلا ماهی یبار میرم همون بیارم اینجوری 🤦🏻♀️ خدایا شکرت ✨💓
نازارخانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 320 بگو مهم داداشته ک منو پسندیده 😂♥️ خدایا شکرت ✨💓
نازارخانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 320 باید ۲بار یه کوچولو جوابشو بدی تا دهنشو ببنده یا اینکه کمتر رفت و آمد کنی تاکمتر حرف بیهوده بزنه دوس ندارم بحث کنم اصلا آخه خیلی از من بزگتره رفتارش خیلی بچگونه اس خدایا شکرت ✨💓
سادیار عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 7911 کلا ماهی یبار میرم همون بیارم اینجوری 🤦🏻♀️ منم از این خواهر شوهرا دارم یکیشون همش فکر میکنه پروفسوره همش بایر بگیم حق با توعه. توهمه چیز هم دخالت میکنه ولش کن اهمیت نده یاد کسانی که هرگز تکرار نمیشوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏
سادیار عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 7911 دوس ندارم بحث کنم اصلا آخه خیلی از من بزگتره رفتارش خیلی بچگونه اس همون بحث نکنی بهتره یاد کسانی که هرگز تکرار نمیشوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏
نازارخانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 320 منم از این خواهر شوهرا دارم یکیشون همش فکر میکنه پروفسوره همش بایر بگیم حق با توعه. توهمه چیز هم دخا ... خیلی رو مخه اینطوری خدایا شکرت ✨💓
سادیار عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 7911 خیلی رو مخه اینطوری همین حرفش مهم نباشه برات یاد کسانی که هرگز تکرار نمیشوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏