2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه ۲۰ ماهه

500 بازدید | 6 پست

مامانا خواهش میکنم راهنماییم کنین خیلی گیج شدم

ببینیند من پرسشنامه های رشدو پر میکنم همیشه

پسرم از همه لحاظ اوکیه ولی از لحاظ گفتاری عقبه مثلا ۲۰ ماهشه ولی ۱۰ کلمه‌ میگه اما واقعا علایم اتیسم و....نداره

فقط هم تو همین زمینه عقبه نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم

ازالان باهاش کارکن خیییییلی باهاش حرف بزن اگر لازم ببرش گفتار درمانی نزار دیر بشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فامیل ما تا ۳سالگی و نزدیک به ۴نمیتونست حرف بزنه الا ک مدرسه میرع بی شک تنها شاگرد مدرسس ک ایندر درس ...

.

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم می‌کند چون مکالماتی را میشوند،که شما نمیشنوید؛🥹🌼🌱

دختر من تازه یک سالش شده فقط بابا مامان،حموم،دست،بَه بَه،تاب تاب،رفت،آب،دَر دَر،ایناهارو بلده بعد خواهرشوهرم اون روز با همکاراش حرف میزد میگفت بچه ما(یعنی دختر من)فقط بلده بگه اَ،اَ اصلا حرف نمیزنه،چنان با نگرانی میگفت انگار بچم کرولاله🤔به بچم میگم بریم دَر دَر میگه نه باید بگه بریم تفریح پسر من یک سالش نشده بود کامل حرف میزد،پسرش الان ۲۳سالشه یادش رفته بچش کی حرف زده هی میخواد به بچه من انگ بچسبونه که این حرف نمیزنه تخم کبوتر بدیم بهش و...