2777
2789
عنوان

دوستانی که رانندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 67 پست
نمیدونم والا... ولی این بچه ها کلا محیط خوبی ندارن.  اکثرا هم دزدیده شدن...   وای من ی ...

من شنیدم به اون نوزادا تریاک میدن که همش خوابن .الهی بمیرم

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
خبرشو امروز خوندم تو جاي خلوت بوده راننده ميگه كسي نبوده ثابت كنم شانسي رفته دوربين بانك رو با حكم ب ...

نمیدونم حکمت خدارو به بعضیا تند و تند بچه میده بعد بعضیا که هم توانایشو هم عشقشو باید تو حسرت بچه بمونن

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هميشه پول ميدم بهشون

يه بار پشت چراغ داشتم با تلفن حرف مي زدم چند بار زد به شيشه توجه نكردم يهو با دادو بيداد گفتن جن....خانوم ايشا لا بميري بري قبرستون😳😳😳

يه بارم يه پسر بزرگ تو دولت هي گفت دستمال بخر گفتم نميخوام گفت تو رو بايد بزنن شيشه ماشينتو بشكنن كيفتو بدزدن آدم نيستي 

يه بارم يكي از اين زنا كه بچه داره بهم گفت ايشالا شوهرت بميره به روز من بيفتي دوتومني بهش دادم گفت پنج تومن بده گفتم نميدم كثافت اينو بهم گفت

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
منم هميشه پول ميدم بهشون يه بار پشت چراغ داشتم با تلفن حرف مي زدم چند بار زد به شيشه توجه نكردم يهو ...

همینا رو ادم میبینه از کمک کردن پشیمون میشه

دلم واقعا میسوزه براشون،توی اطرافیان خیلیا رو میبینیم با وجود همه جور امکانات و حتی والدین خوب اصلا آدمایه معقولی نیستن،حالا این بیچاره ها ...هیچ انتظاری ازشون نداشته باشین

من شب عقدم بعد از مراسم با با همسرم رفتیم تو ماشین یه دوری بزنیم،ساعت 2 نصفه شب یهو یه بچه اومد جلومون گفت پول میخوام و اینا؛انقدررررر قیافش مظلوم بود،اما متاسفانه ما از تالار اومده بودیم و حتی گوشی هم همراهمون نبود،تو داشبرد شکلات داشتم بش دادم و گفتم باور کن هیچی همراهمون نیست،خلاصه کنم که این بچه تو کتش نمیرفت که ما پول نداریم!!!حالا من با اون وضع خیلی واضح بودا،نشست جلو ماشین میگفت من نمیرم اون ور!!!کلی همسرمو آروم کردم که نره پایین 

به چه بدبختی و بعد از 5 مین رفت!!آخرم چند تا فحش بد به منه بیچاره داد  منم فقط شوهرمو به بدبختی نگه داشته بودم که این بیچارس ولش کن

اینجوریا دیگه!ازین مدلا زیاد دارن اما خب از بیچارگیشونه

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
اينا يي كه به زور شيشه رو تميز ميكنن عالين پول ندي فشه خواهر ميدن

یبارم سر چهارا بودم یه پسر دوازده سیزده ساله اومد گفت دستمال بخر گفتم نمیخوام بعد اومد در ماشینو باز کنه من همیشه درارو قفل میکنم نتونست چند تا مشت و لگد کوبید و رفت

به بتر تو پاسداران به یه آقای پیر معلولی هزار تومن دادم،  مثلا یه 15 سال پیش.  پول زیادی نبود ولی آخه به گدا بدهکار نیست آدم که 😑😑😑  فحش میداد میگفت به درد خودت میخوره...  با این من چکار کنم 😂😂😂😂😂

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
به بتر تو پاسداران به یه آقای پیر معلولی هزار تومن دادم،  مثلا یه 15 سال پیش.  پول زیادی ن ...

یبار یکی اومد در خونمون مامانم بهش لباس داد یه نایلون . خودش گفته بود لباس بده.

مامانم میگه همون دم در نایلون باز کرد لباسا رو تن زد قشنگا رو برد بقیه رو انداخت جلوی در 😐

بچه ها اگه تهرانيد يه خانومي جلوي پمپ بنزين دادمان هست خيلي آبروداره اگه ميتونيد به اون كمك كنيد

مثلا لباسايي كه نميخوايد يا خيراتو صدقه هاتونو خيلي مودبه من هر وقت ميرم بنزين بزنم كلي باهاش چاق سلامتي ميكنم جوونم هست انقدر دعا ميكنه كه نگو بنده خدا

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
یبارم سر چهارا بودم یه پسر دوازده سیزده ساله اومد گفت دستمال بخر گفتم نمیخوام بعد اومد در ماشینو باز ...

منم تو ماشین که میشینم اولین کاری که میکنم قفل کردن دره،یه بارم یه حیوون خواست بیاد تو ماشین که خدا رو شکر در قفل بود

یبار یکی اومد در خونمون مامانم بهش لباس داد یه نایلون . خودش گفته بود لباس بده. مامانم میگه همون دم ...

ای خدا  

به بتر تو پاسداران به یه آقای پیر معلولی هزار تومن دادم،  مثلا یه 15 سال پیش.  پول زیادی ن ...

اوناییم که خیلی پیرن و کار میکنن گناه دارن من سعی میکنم همیشه ازشون خرید کنم میگم اگه واقعا محتاج نباشن که تو این سن نمیان تو خیابون دستفروشی