2777
2789

اول از خودم بگم 

خانواده خوبی دارم  پدر مادرم  محترم هستن و بی صدا هستیم. 

شاغلم (فرهنگی) شغلی که بیشتر پسرا دوست دارن تقریبا😅😅

پرستیژم خوبه بد نیست‌  معمولیم 

یه ماشین ایرانی هم دارم 

بخدا قسم من پسر بودم دخترا منو میزدن تو هوا 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

خواستگارات در حدن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا کاری هم بودم زندگی می ساختم. حیف پسر نیستم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
چندسالته مگه

سنم دیگه باید بالا باشه 

۲۵سالمه 

خواستگارات در حدن؟

در حد صفر😅😅 من ارزومه کسی در خونموم رو بزنه 

ولی درخواست میدن ولی جلو نمیان

در حد صفر😅😅 من ارزومه کسی در خونموم رو بزنه ولی درخواست میدن ولی جلو نمیان

منم همسن خودتم انگار پسرا همون دخترایی ک سر کار نمیرن رو بهتر میگیرن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

سنت در اون حد هم بالا نیستا

منظورم این بود که کم نیست که این موقعیت ها رو دارم عزیزم  

متوسطه. 

منم همسن خودتم انگار پسرا همون دخترایی ک سر کار نمیرن رو بهتر میگیرن

😅😅😅😂 ❤️