من چند روز پیش توی اتوبان میرفتم خیلی ترافیک بود ماشینا خیلی آهسته حرکت میکردند یکی از این بچه ها که فال میفروشه داشت از روبروم میومد منم داشتم نگاش میکردم از بغل گاردریل داشت میکند بطرف من بعد که رسید به ماشین یکی کوبید به در ماشین و گفت ای پام ای پام من چون حرکت نمیکردم و از قبل چشمم بش بود میدونستم داره الکی میگه چون جایی که کوبید طبق ارتفاع ماشین اصلا پاش نبود
این نکته رمز اگر بدانی دانی هر چیز که در جستن آنی انی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همیشه تو کیفم شکلات و... داشتم به بچه ها میدادم. به بار یکیشونو بردم براش همبرگر خریدم نشستم کنارش تا بخوره یه وقت نیان ازش بگیرن. الهی بگردم اونم لپ لپ لپ میخورد. مثلا یه شش سالش بود.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
آره همه وضعشون خوب نیست پول زیادیم در میارن روزانه اما کسایی رو دارن که صاحبشونن و پولارو ازشون میگیرن خواهرم وکیله یه مدت برای بچه های کار و زنان خیابانی کار میکرد اصلا اراده و اختیار ندارن از خودشون اگه زیادم دنبالشون بری بالاتریاشون اذیت میکنن
این نکته رمز اگر بدانی دانی هر چیز که در جستن آنی انی
یا خدااااااا.... فقر انسانیت رو هم گرفته از یه عده
خبرشو امروز خوندم تو جاي خلوت بوده راننده ميگه كسي نبوده ثابت كنم شانسي رفته دوربين بانك رو با حكم برسي كرده فيلم توش بوده و تونسته ثابت كنه 😑😑😑اصا كباب شدم واقعا نميدونم ادم چي بگه ،تو مترو هم امروز يه پسر بچه بود اينقدر شيرين زبون بود اصا معلوم بود بچه با استعدادي هي ميگفت خاله من كلي پول ميتونم درارم چون با چيزاي الكي چوب اينا چيزاي قشنگ درست ميكنم😞