2777
2789
عنوان

دوستانی که رانندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 67 پست
پارميدا جون وضعشون خوبه !!! اصلن اينو نگو دوست من و شوهرش خرج تحصيل يكيشون رو ميدادن و قول گرفتن ...

همشون که اینجوری نیستن

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
پارميدا جون وضعشون خوبه !!! اصلن اينو نگو دوست من و شوهرش خرج تحصيل يكيشون رو ميدادن و قول گرفتن ...

نمیدونم والا... ولی این بچه ها کلا محیط خوبی ندارن.  اکثرا هم دزدیده شدن...  

وای من یادمه این خانمها که با نوزاد میامدن گدایی...  این بچه ها همش خواب بودن..   الهی بگردم 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه تو کیفم شکلات و...   داشتم به بچه ها میدادم.  به بار یکیشونو بردم براش همبرگر خریدم نشستم کنارش تا بخوره یه وقت نیان ازش بگیرن.  الهی بگردم اونم لپ لپ لپ میخورد.  مثلا یه شش سالش بود. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
بابا اينا كلاهبردارن جديدن مد شده تا ميبيننت ميگن خاله پول ميدي غذا بخرم من پريروز ٧ تومن ب يكي ...

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

آره همه وضعشون خوب نیست پول زیادیم در میارن روزانه اما کسایی رو دارن که صاحبشونن و پولارو ازشون میگیرن خواهرم وکیله یه مدت برای بچه های کار و زنان خیابانی کار میکرد اصلا اراده و اختیار ندارن از خودشون اگه زیادم دنبالشون بری بالاتریاشون اذیت میکنن

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی

منم هميشه غذاهاي مهمونيمو 

همون بعد از مهموني ميذارم ظرف يه بار مصرف 

ساعت ١ شب ميرم تو خيابون بازم بعضياشون دارن تو سطل اشغالا ميگردن

ميدم بهشون

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
نمیدونم والا... ولی این بچه ها کلا محیط خوبی ندارن.  اکثرا هم دزدیده شدن...   وای من ی ...

اون بچه هارو یا دزدیدن یا خریدن اکثرشونم با مواد میخوابونن

آره اصلا پول دادن بهشون خیلی بده.  ولی غذا و آب و شیرکاکائو و....  خب بچن،  بعدم میرسه به خودشون.  

یا خدااااااا.... فقر انسانیت رو هم گرفته از یه عده

خبرشو امروز خوندم تو جاي خلوت بوده راننده ميگه كسي نبوده ثابت كنم شانسي رفته دوربين بانك رو با حكم برسي كرده فيلم توش بوده و تونسته ثابت كنه 😑😑😑اصا كباب شدم  واقعا نميدونم ادم چي بگه ،تو مترو هم امروز يه پسر بچه بود اينقدر شيرين زبون بود اصا معلوم بود بچه با استعدادي هي ميگفت خاله من كلي پول ميتونم درارم چون با چيزاي الكي چوب اينا چيزاي قشنگ درست ميكنم😞

منم هميشه غذاهاي مهمونيمو  همون بعد از مهموني ميذارم ظرف يه بار مصرف  ساعت ١ شب ميرم تو ...

ما هم بعد از مراسما یا مهمونیایی که غذا میمونه همین کارو میکنیم

عزیزم هر کسی در حد توانش کمک میکنه دیگه . من شوهرم کارگره حقوقمونم یه تومن. روزی چند تا ازینا میبینم ...

میفهمم عزیزم.  کار درستی میکنی.  

نمیدونم والا... ولی این بچه ها کلا محیط خوبی ندارن.  اکثرا هم دزدیده شدن...   وای من ی ...

مادرش فداش شه که اگه راس میگه و پول نداره چرا یکی بغلشه یکی تو شکمش دوتا دنبالش .

شوهر خواهرم کارمند بانکه میگه حساباشون خیلی خوبه تو بانک .

درامد از این بالاتر اخه .انقدر سود داره که دل نمیکنن