2777
2789
عنوان

دوستانی که رانندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 67 پست

یه بار نهار بیرون بودیم بعد زودپز استیل بین ظرفا بود یکی از این خانما اومد گفت غذا میخوام به خودشو دخترش غذا دادیم اومد پیشم گفت زودپزت خیلی قشنگه منم دارم از اینا ولی دستش فرق داره این بهتره کجا خریدی😐😐 

اخه کسی که گدایی میکنه زودپز گرون از کجا اورده ؟ اینا عادت کردن به راحت طلبی و گدایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی همیشه موندم اینا که ندارن دیگه چرا بچه میارن آخه!!

همیشه هم بدبختیا به سمتشون میره،میگن هرچی سنگه برا پای لنگه

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
یه بار نهار بیرون بودیم بعد زودپز استیل بین ظرفا بود یکی از این خانما اومد گفت غذا میخوام به خودشو د ...

همشون وضعشون بد نیست،بعضیاشون عادت دارن به گدایی

اوناییم که خیلی پیرن و کار میکنن گناه دارن من سعی میکنم همیشه ازشون خرید کنم میگم اگه واقعا محتاج نب ...

اونی که کار میکنه غیرت داره و خدا هم حتما روزیشو میرسونه 

همینه که امثال شما با دل مهربونتون ازش خرید میکنید حتی اگه جنسای خوبی نداره

اوناییم که خیلی پیرن و کار میکنن گناه دارن من سعی میکنم همیشه ازشون خرید کنم میگم اگه واقعا محتاج نب ...

دسفروشی خیلی بهتر از گدایی هست.

دست فروش ها ادمای ابرو دارین وگرنه گدایی راحت تره

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
ولی همیشه موندم اینا که ندارن دیگه چرا بچه میارن آخه!! همیشه هم بدبختیا به سمتشون میره،میگن هرچی سن ...

اینها به بچه به عنوان نیروی کار نگاه میکنن.  نگاهشون با ما خیلی تفاوت داره

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

اون زمان که خواهرم میرفت خانه خورشید (یجایی وابسته به بهزیستی برای زنان خیابانی)یه دختر جون اونجا بود پونزده شونزده ساله یه بچه یساله هم داشت پدر و مادرش چند سال پیش جدا شده بودن مادره ازرواج کرده بود استاد دانشگاهم بود بعد پدرش معتاد شده بود و با یه زن معتادم ازدواج کرده بود اینقدر این بچه رو اذیت کرده بودن که سر از خیابون درورده بود و خودش حامله شده بود مادرشم اصلا قبولش نمیکرد 

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی

یاد سریال دوران سرکشی افتادم.  یادتونه شماها...  مال شبکه سه بود. سال 79 اینها نشون میداد 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
اینها به بچه به عنوان نیروی کار نگاه میکنن.  نگاهشون با ما خیلی تفاوت داره

یه تعداد که واقعا گدایی میکنن و ... آره

اما شما دقت کن قشر فقیر جامعه خیلی تعداد بچشون بیشتره!من مامانم فرهنگیه کلی شاگرد داشت که واقعا از لحاظ مالی ضعیف و زیر خط فقر بودن،البته بیشتر سالای اول خدمتش چون محله های پایین درس میداد،بیشتریاشون 5 و 6 تا حتی بیشتر خواهر برادر داشتن!

یاد سریال دوران سرکشی افتادم.  یادتونه شماها...  مال شبکه سه بود. سال 89 اینها نشون میداد& ...

من ندیدم

یاد سریال دوران سرکشی افتادم.  یادتونه شماها...  مال شبکه سه بود. سال 89 اینها نشون میداد& ...

من یادمه البته جزییاتشو نه چون زیاد اهل سریال دیدن نیستم

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی

چند روز پيش با خالم تو اتوبان بوديم يه پسره ١٠١٢ساله اومد پول خاست خالم گفت ندارم واقعا هم نداشت يه فحشي بمون داد هنوز داريم دنبال معنيش ميگرديم 😐

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼