2777
2789
عنوان

تهرانیا بیان

47 بازدید | 6 پست

تهران رو برای چه ویژگیش دوست داری؟

ازچ ویژگیش بدت میاد؟

اصالتا تهرانی هستی ؟

حاضری یه روز ترکش کنی؟اگه اره دلت میخواد مقصدت کجا باشه؟

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در دسترس بودن تمام امکانات رفاهی و تفریحیش .شلوغیشششششش ..ترافیک انسانی و ماشینش ..هزار بار دیگه هم دنیا بیام همین تهرانو دوست دارم با هوای بشدت الوده ش ..جای دیگه طاقت نمیارم زندگی کنم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

متولد و بزرگ شده یا تهرانم علاقه ای بش ندارم امکانات خوبی داره  از آلودگی و ترافیکش متنفرم . وای خوب عادت دارم و اگر پایبند به خانواده نبودم حاضر بودم برم شهری که هم امکانات داشته باشه هم ترافیکو آلودگی نباشه

عاشقشم

سرزنده بودنش، قشنگی هاش ،راحتی هاش،رفاهش،شلوغیش

خودم و پدرم و پدر بزرگم اینجا بودیم از اول 

قبل از اون اصالتمون برمیگرده به تبریز

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
تهرانو دوست ندارم اگه بشه یه روزی میرم از اینجا اصالتا تهرانی نیستم

چرا دلیلش چیه؟

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼