2777
2789
عنوان

اصفهانیا بیاین توروخدا🥺

75 بازدید | 3 پست

من برای جهیزیه ام دنبال یه سرویس خواب قشنگ میگردم رهنان رفتم ولی دوست نداشتم شما جایی رو سراغ ندارید هم اسپرت باشه هم قیمت مناسب؟

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

تا چقدر قیمت میخوایی؟

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

گالری مبل سازان رو سرچ کن گوگل 

قیمت هاش مناسبه 

از ۱۲ داره به بالا 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چقدر قیمت میخوایی؟

دیگه حداقل بیشتر از ۳۰ نشه

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️