2777
2789
عنوان

آنقدر نچرالم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 61 پست
تا حالا اینکاررو نکردم دوست دارم بدونم چجوریه 😅

اگر مژه هات کوتاهه پول نده با این اکستنشن مژه این کوفتا چون بعدش مژه هات کنده میشه

برو بده این تقویت مژه که هفت مغز هست نمیدونم اسمش چیه ولی توی باسلام میتونید پیدا کنید خیلی موثره تازه نصف پولش هم میشه

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱

نه عزیزم من اینایی که میگم ناخن دارن مژه دارن کراتین مو ووووو

آره می‌دونم ،جدیدا همه خیلی ور میرم به خودشون،خانم برادرم سالهاست مژه و ناخن میکاره واقعا درکش نمیکنم ،همش یه چیز اضافه به آدم وصل باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر مژه هات کوتاهه پول نده با این اکستنشن مژه این کوفتا چون بعدش مژه هات کنده میشه برو بده این تقوی ...

من انواع روغن واینارو استفاده میکنم مژه هامم اندازش خوبه محض کنجکاوی میگم مژه😅

من انواع روغن واینارو استفاده میکنم مژه هامم اندازش خوبه محض کنجکاوی میگم مژه😅

نه نه نکنی😂همونم که داری کنده میشه

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱

سلام عزیز جان  از شوهر خواهر شوهرت چه خبر 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده
نه نه نکنی😂همونم که داری کنده میشه

عه نه نمیکمم بخوامم شوهرم نمیزاره خیلی بدش میاد🥺

من همیشه میگم پس چرا خانوادت اینطوری میگه تو هیچی حالیت نیست زنا واسه چشم هم چشمی اینکارو میکنن برای مردا این‌چیزها جذاب نیست🥺

والا گلم برای ترسوندن شوهرش گفته طلاق ولی انگار جدی شده خیلی براش ناراحتم😭

ای وای 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

برات خیلی ناراحتم به شوهرت حتما بگو اگه بهت پیام داد یا زنگ زد 

عزیزم پسره بدون اینکه به شوهرت بگی جوابشو بدی میگی زنگ نزن میترسم بدتر میکنه 

نقطع ضعف نشون بدی بیشتر اذیتت میکنه

اون پسره هر کاری میکنه به شوهرت بگو

حتما بگو 

چون پسره میگه زنگ زدم با خانمت صحبت کردم

شوهرت میگه چرا به من نگفتی بینتون دعوا میشه 

پس از هیچی نترس عزیزم 

الان بلاکه ولی زنگ میزنه من میفهمم توی لیستم میوفته ولی گوشیم زنگ نمیخوره

خدارو شکر

بیرون میری به هیچ عنوان تنها نرو‌ مادرت یا خواهرت یا دوستت یا شوهرت همراه خودت ببر

آره می‌دونم ،جدیدا همه خیلی ور میرم به خودشون،خانم برادرم سالهاست مژه و ناخن میکاره واقعا درکش نمیکن ...

من ک ی ذره ناخنم بلندتر از حدطبیعیش میشه فک میکنم چاقتر شدم وزنم زیادشده سریع کوتاهشون میکنم😃

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
عزیزم پسره بدون اینکه به شوهرت بگی جوابشو بدی میگی زنگ نزن میترسم بدتر میکنه  نقطع ضعف نشون بد ...

نه فقط همون یبار تلفنی صحبت کردیم بعد اونم بلاک کردم شماره جدیدشو همون روز قسم خورد نمیخواد اذیتم کنه ولی درکل دیگه بلاکه نمیخوام صحبت کنم به شوهرم این بار بگم خون میافته فعلا که زنگ میزنه تو بلاک پیامم نمیدونم میده یا نه اگرم بده نمیدونم میشه دید یا نه؟