2777
2789
عنوان

آنقدر نچرالم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه که نچرالن 🙄🙄🙄پس من چرا میرم بیرون بجز خودم همه یه حرکتایی زدن با یک کیلو آرایش انقد که از خودم خجالت میکشم تو دلم میگم خاک تو سرت به اینا میگن زن نه تو🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

چرا میگه اون پول رو پس انداز کن؟

اون پول رو برو ی کرم مراقبتی بخر 

اگر نمیخوای مصنوعی باشی ی جور دیگه یه خودت برس 

منم اهل مژه و عمل و این چیزا نیستم شوهرمم دوست نداره فقط ی ناخن کاشتم 

ولی کلی به خودم میرسم کرم های مراقبتی ۵ ، ۶ میلیونی میخرم و لباس میخرم و از جوانب دیگه به خودم میرسم

به خود رسیدن معنیش این نیست که هروز ی تغییری تو قیافه ایجاد کنیم و بریم زیر دست دکترا

مردا دوست دارن زنشون متفاوت از خانواده اشون باشه  مثلا خانواده شوهر من همه چاقن  شوهرم د ...

نمیدونم والا ولی من تو جمه در دارای خانوادش خیلی ساده پادم از نظر زناشون ولی پدر شوهر و شوهرم همیشه تعریف زیباییمو میکنن پدرشوهرم میگه چهره طبیعی زن همینجوریه شماها و من نمیشناسم

منم همین به اضافه یه ریمل

نه عزیزم من اینایی که میگم ناخن دارن مژه دارن کراتین مو ووووو

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔