2777
2789
عنوان

آنقدر نچرالم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂آخی شوهرداری؟

اره ولی خوب کلن خودم ازاین لوازم ارایش شیمیایی خوشم نمیاد چ طور بشه سالی ی بار استفاده کنم.شما مازندرانی؟برنج هم دارین؟

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
اره ولی خوب کلن خودم ازاین لوازم ارایش شیمیایی خوشم نمیاد چ طور بشه سالی ی بار استفاده کنم.شما مازند ...

گلم من رشتم ...ولی آرایش میکنم کم با وسایل مارک دیگه اونقدرم نچرال نیستم😂

گلم من رشتم ...ولی آرایش میکنم کم با وسایل مارک دیگه اونقدرم نچرال نیستم😂

به به رشت خیلی قشنگه پارسال برج هفت اونجا بودم امسالم دوس دارم بیام بچرخم.لشت نشا.و رشت

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
به به رشت خیلی قشنگه پارسال برج هفت اونجا بودم امسالم دوس دارم بیام بچرخم.لشت نشا.و رشت

اره رشت خیلی باصفا زیباست قدمتون روی چشم تشریف بیارید دوباره اینبار ماسوله و قلعه رودخان و لاهیجان هم برید❤️🥰

چرا گلم؟واسه بارداری میگی یعنی بعد ۶ماه خطرناکه؟

بخاطر اینکه شوهر خواهر شوهرت مزاحمت نشه از مردها همه چی بر میاد مواظب خودت باش 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده
نه فقط همون یبار تلفنی صحبت کردیم بعد اونم بلاک کردم شماره جدیدشو همون روز قسم خورد نمیخواد اذیتم کن ...

میشه پیام های لیست سیاه را دید برای من میره داخل یک پوشه بایگانی میشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

فک کنم زن های شمالی خیلی به خودش میرسن دوماد شوهرم اینا تعریف میکرد پسر عموم گفته زنم خیلی ظرف و دکوری میخره تمام خونه ام پر از ظرفای گرانقیمت و لوکسه که دیگه جا نداریم میگت پسر عموش گفته کاش زن شمالی میگرفتم راحت بودم 

بعد من گفتم چه ربطی داره گفت زنهای شمالی بیشتر به خودشون و زیباییشون میرسن تا خونه زندگی

نمیدونم تا چه حد درسته این بنده حدا زن تبریزی گرفته بود

فک کنم زن های شمالی خیلی به خودش میرسن دوماد شوهرم اینا تعریف میکرد پسر عموم گفته زنم خیلی ظرف و دکو ...

اره عزیزم توی رشت که خیلی عمل جراحی مژه ناخن اینا..انجام میدن آرایش زیاد میکنن کلا هرچی درمیارن خرج اینا میشه اما یکی از پسرخاله های من زن ترک گرفته خدایی تعریفیه هم طبیعی زیباست هم خونه زتدگی جمع کنه پسرخاله م عیچی نداشت الان خونه و ماشین داره بخدا همه تعریف زنشو میگن منم خیلی خوشم میاد واقعا خوشگله