خیلی دارن اذیت میکنن با یه نفر حرف زدم قرار منو ردم کنه برم خارج میخوام بیخبر برم خستم کردن واسه همه چی باید بجنگم
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره منتظر باش ردت کنه بری اونور صحیح و سالم برسی چقد خوش خیال و ساده ای
قاچاقی رفتن کمه کم یه هفته پیاده روی داره تازه اگه تصمیم نگیرن سرتو بکنن زیر آب
چقد راحت اعتماد میکنید
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من گناه ندارم با ۲۶ سال سن باید عین بچه باهام رفتار کنن
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
آره منتظر باش ردت کنه بری اونور صحیح و سالم برسی چقد خوش خیال و ساده ای قاچاقی رفتن کمه کم یه هفته ...
عزیزم قاچاق نمیرم قانونی میرم
شاید خونوادت اذیتت کرده باشن و رنجیده باشی، اما بیرون خونه هم کسی دلسوز شما نیست. ممکنه همونی که می ...
وایی حرفای خنده دار نزنید چون تو زندگی من نیستین پس نمیتونین قضاوت کنین
کسی تو رو خارج نمیبره به باندهای قاچاق انسان میفروشنت سر از خانه های عمومی ترکیه درمیاری .
عزیزم من خودم ترکیه 😂 جک گفتی بعدم قانونی قرار برم
پدرت درجا میتونه پیدات کنه الان مث قدیم نیست که طرف بره هیچکس نتونه پیداش کنه
صورت مسئله رو حل نکن ریشه ای حل کن
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
از همین الان با اعضای بدنت خداحافظی کن عقل تو کلت نیست دختر خانواده هرچقدرم سختگیر باشه امنترین جا ...
عزیزم کسی که داره منو میبره کاملا قانونی میبره ولی خانوادم قرارنیس خبر دار بشن بعدم طرفو کامل میشناسم