2777
2789
عنوان

متوقف شدن رشد جنین

358 بازدید | 11 پست

سلام تا حالا کسی بوده بهش بگن جنین رشد نکرده ولی چندهفته صبر کنه و مشکل برطرف شه ؟ برای من طبق دو تا سونو گفتن جنین دوهفته رشدش عقبه یعنی دوهفته پیش هفت هفته بوده سری دوم هم هفت هفته س رشدی نداشته قلب هم تشکیل نشده لکه بینی هم ندارم اگر واقعا خواست خدا نباشه خودش خود به خود سقط میشه دیگه درسته ؟ 

نیازی نیست خودم سقط کنم اصلا دست و دلم به سقط نمیره حسم میگه صبر کن 

صبرکن تا ده هفته

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این هفته که سونو دادم برای بار دوم باید 9 هفته باشم ولی سن جنین تو هفت هفته مونده بود یعنی هفته دیگه ...

اره عزیزم سونوگرافی بده تا دیر نشده اگه به سقط نیاز باشه انجام بدی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ن سقط نکن خدا بزرگه عزیزممم

بهم میگن اگه بمونه سقط نشه عفونت میکنه یا کیسه بزرگتر شه سخت تر میشه ولی خودم راضی به سقط نیستم میگن وقتی متوقف شده دیگه تمومه

اره عزیزم سونوگرافی بده تا دیر نشده اگه به سقط نیاز باشه انجام بدی

دکتر امیدی نداد انگار با قرص هم راضی به سقط نبود بیشتر نظرش به طبیعی بود چون بارداری اولمه بچه ندارم ولی حال روحیم خیلی خرابه اصلا دست و دلم به خوردن زعفرون این چیزا نمیره ولی همسرم اصرار داره به حرف دکتر گوش بدم تا بدتر نشده

دکتر امیدی نداد انگار با قرص هم راضی به سقط نبود بیشتر نظرش به طبیعی بود چون بارداری اولمه بچه ندارم ...

انشاالله خدا کمکت کنه دفعه اولته زیاد ناراحت نباش 

دکتر امیدی نداد انگار با قرص هم راضی به سقط نبود بیشتر نظرش به طبیعی بود چون بارداری اولمه بچه ندارم ...

عزیزم چرا حال روحیت بده

امید داشته باش جاندلم

تو یه ماهه از دست دادی

و بعد گذشت یک ماه یا ۴۰ روز 

یعنی یک یا فوقش ۲ تا پریود

میتونی با توکل ب خدا و مشورت پزشک باردار شی😍

مطمئن بااااش برات میمونه،خدا بزرگه😍

من ۳ ماه پیش،پسرم و تو ۶ ماهگی از دست دادم :)💔

من چیبگم پس که سیسمونی اش آماده بود

اسمش انتخاب شده بود و هر صبح با ذوق لگداش از خاب پا میشدم ...

زایمانمم طبیعی بود و موقع بدنیا اومدن دیدم که چقد طفلم بزرگ و قشنگ بود...

اما خداروشکر میکنم که بدتر ازین نشد

تو هم شاکر باش...یه ماهه بوده و خیلی زود میتونی دوباره مادر شی و زمان زیادی رو از دست ندادی

منم بچه اولم بود و بیست سالمم بیشتر نیست

ولی امیدم ب خداست و میخام این ماه اقدام کنم و خیلی امید دارم😍با دل شکسته ات برام دعا کن که این بار بمونه

و با دل شکسته ام برا شادی دلت دعا میکنم جانم

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
عزیزم چرا حال روحیت بده امید داشته باش جاندلم تو یه ماهه از دست دادی و بعد گذشت یک ماه یا ۴۰ روز& ...

ممنون بخاطر انرژی خوبت عزیزم من بخاطر یسری شرایط تحمل همچین چیزی نداشتم ولی الان چاره ای جز سقط ندارم بهم میگن رحم عفونت میکنه مشکلات بدتری پیش میاره ان شاالله خدا بهترین هارو قسمتت کنه و خوشبخت ترین بشی