2777
2789
عنوان

بین اسم شاهان و رادمان و رادمهر کدوم بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3858 بازدید | 78 پست
شاهان و شاهدخت 😍 اسم های مورد علاقه منع

یعنی شاهان از اون دوتا قشنگتره بذارم؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاهان هم خوبه عزیزم .بستگی به خودتون داره اگه به دلتون میشینه و به فامیلیش هم میاد اوکی 😍

دوسش دارم ولی هرکی یه چی میگه آدمو مردد میکنن بالاخره اسم عمری رو آدمه

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

اسم کیاشا و شاهان رومیشنوم یاد اون مانتو ها می افتم که روش نوشته بود Queen دستفروشا هم میفروختن😂

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
نه بابا ما الآن رادوین و رادین داریم تاحالا مخفف نکردن به نظرت شاهان خوبه؟تکراری نیست؟

اسم انتخاب کردن سلیقه ایه عزیزم

هرکی ی دلیل واسه انتخاب اسم داره مثلا خواهرم خیلی دوس داشت اسم پسرشو بذاره یزدان چون پدربزرگه همسرش اسمش یزدان بوده و مرد بزرگی هم بوده تو طایفشون

ولی شوهرش گفت نه دوس ندارم 

مثلا من خودم اسم شوهرم حسین هس اسم پسر حامی دوس دارم چون یکی از اسمای امام حسینم هس

و اگه دختردار بشم اسمشو میذارم نور چون اسم دوم همسرم نوری هس...

روش شماواسه انتخاب اسم پسرنازت چیه؟فقط امروزی و بامعنامیخوای یا میخوای ب اسم خودتو همسرت بیاد یا مثلا بافامیلیش جور دربیاد یا...

ی خواهرشوهردارم ک ی دخترهمسایه دارن ک باهم همزمان ازدواج کردن و هرچی اون بچه میاره اسم هرچی میذاره رو بچش اینم بچه میزاد همون اسمو میذاره رو بچش..این روش حسادته البته دورازجونتاااا😁😁

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
رادمان چیه آدم یاد راندمان میوفته 

پس چی خوبه؟

شاهان خوبه؟

شاهان یا رادمهر؟

ما ۱۰ تا شاهان داریم به نظرم نزار

ازاون لحاظ که تو فامیل و آشناهای ما کسی نذاشته تاحالا

میگم تو محیط مدرسه زیاد نباشه یه وقت

دوسش دارم ولی هرکی یه چی میگه آدمو مردد میکنن بالاخره اسم عمری رو آدمه

عزیزم ۱ماه اول همه هی نظر میدن ولی وقتی بذاری عادت میکنن ...مهم دل خودتونه و شاهان هم اسم زیبا و باابهت و به روزی هست .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
رادمهر و رادمان خیلی قشنگن

کدوم بهتره

بچه ها یه اسم پسر بگین که به دلوین بیاد 

رادوین

ازاون لحاظ که تو فامیل و آشناهای ما کسی نذاشته تاحالا میگم تو محیط مدرسه زیاد نباشه یه وقت

احتمالا که تو مدرسه زیاد باشه 

یه اسم پیشنهاد میدم ببین دوست داری یا نه فرنام 

صبح میشه این شب 🌱

هیچ کدوم بیشتر بگرد  الان  همه دارن میذارن شاهان و رادمان

تو اطراف نداریم

اگه پیشنهاد دیگه ای داری بگو

کدوم بهتره

جفتش یه اندازه قشنگن

اینو خودتون به نتیجه برسید که کدوم بهتره😅

رادمهر یکم شبیه فامیلی هم هست رادمان انگار بهتره ولی رادمهر باکلاستره

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30