عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
🫣جدید نیستم رمز عبور فراموش شده.... یه مامان کوچولو ۱۹ساله...که عاشق اسم دیاکو بود روی پسرش بزاره اما قوم الضالمین شوهر نزاشتن...😕 میشه برای صاحب خانه شدن همه جوان ها همچنین من دعا کنید ؟ ممنونم مهربونا😇🥺♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نینی دار بشم پسر باشه میدارم حامی... اسم باباش حسینه اگرم دختر بشه میذارم نور اسم دوم باباش نو ...
😂😂
عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
چرا من اسم پسر اصن ب چشمم نمیااااد، اما رهام بدنیست
دوسش ندارم
بالاخره تمام اسما یروزی تکراری میشن..مهم اینه یه اسم خوب انتخاب کنی که ازبین اسمایی که گفتی شاهان خی ...
آره من دوسش دارم ولی هرکی یه چی میگه آدمو مردد میکنن