2777
2789

خانوما یه لحظه وقت بذارید حتی اگه اطلاعاتی ندارید یکم آرومم کنید نمیدونم چرا اینطوری شدم 😔

چند روزی بود اضطراب داشتم الکی الکی یه دلیلای خیلی ریز و کم اهمیتی داشت

دیشب گفتم بریم بیرون حالم بهتر بشه یه دفعه تو ماشین حس کردم خوب نفس نمیکشم

کم کم بدنم بی حس شد تپش قلب گرفتم هرچی سعی کردم خودمو آروم کنم نشد حالم هی بدتر میشد یه دفعه اشکم بی دلیل میومد نفسم خیلی بد میرفت میومد حس کردم هر لحظه ممکنه سکته کنم بمیرم 😭

قبلا دوبار اینجوری شده بودم ولی شدیدتر اما دلیل داشته مثل الان بدون اتفاق نبوده 

همش یجوری ام انگار تو دلم دارن رخت میشورن... 

خیلی تودارم با کسی حرف نمیزنم تنهام. 

شوهرمم درونگراست کم حرفه دیشب اون مدت که حالم بد شده بود داشتم بال بال میزدم هیچی نمیتونست بگه فقط رفت از داروخونه قرص ارامبخش گرفت

چه کنم اخه...

زندگی برام شده پر از اضطراب... آدم استرسی نبودم ولی نمیدونم چرا الان اینطوری شدم 

یه موقعایی نگرانی مالی دارم، پسرم شیطونه یسره باید حواسم بهش باشه، کار و بارم زیاده... 

ولی مشکل حاد ندارم... تراپیست هم رفتم یه دوره برای افسردگی بعد زایمان... الانم یه مشاوره میرم برای ته مونده افسردگیم.

ممنونم که اومدین تاپیکم

ممنون که خوندین

میشه برای آرامشم دعا کنید 🥺

حداقل لطفیه که ازتون میخوام 💔

دلتنگ خودمم 

منم پنیک دارم عزیزم

ربطی به افسردگی نداره

نامزد قبلیم فوق العاده شکنجم داد

و دارم تاوان اشتباهامو میدم

قشنگ میفهمم چی میگی

میدونی من پنیک دست دادنی

با همسرم شروع میکنیم آهنگ خوندن

یا برعکس شمردن

خیلی کمک میکنه

اگر صدای کفتار هارا شنیدی شک نکن که شیری بر زمین افتاده است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاله بهتر بشید ورزش کن برو باشگاه استرس و کم میکنه یه دوست پیدا کن حداقل حرف بزنی یا برو مشاوره فقط حرف بزن از هرچی دوست داری و نداری یا بیا اینجا درد ودل کن تا خالی بشی

اختلال پنیک دچار شدی فکرمیکنم 

منم اینطورم 

دارومصرف کنی بهتر میشی زیرنظر دکترت 

مدیتیشن روزانه داشته باش 

رو تغذیت دقت کن غذاهای چرب و سنگین فست فود هرنوع کافئین و انرژی زا و همینطور قند مصنوعی و شیرینی جات سمن برات به حداقل برسون 

آب زیاد بخور 

پسته و بادام و مغزیجات مصرف روزانه داشته باش خرما هم خوبه 

سردی جات و کمتر کن

رو آرامشت کار کن به افکارت پروبال نده 

بهتر میشی

صلوات فرستادم عزیزم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

چ قشنگ‌ گفتی عزیزم  آن شالله خدا بهت سلامتی بده 😘

قربونت عزیزم لطف داری ممنونم همچنین 

راستش من چندین ساله درگیرم ، خیلی شدیده برای من به همین دلیل اطلاعاتم بالاست درین مورد 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

منم ۲ ماهه ابن جوری شدم عزیزم 

روند درمان رو طی کردین شما؟

چز بدترین تجربه هاست واقعا امیدوارم هیچکس گرفتار همچین چیزی نشه خیلی سخته 

من سابقه ی بالای ۱۵ بار حمله در یک ماه رو داشتم

روند درمان رو طی کردین شما؟ چز بدترین تجربه هاست واقعا امیدوارم هیچکس گرفتار همچین چیزی نشه خیلی سخ ...

نه عزیزم هنوز دکتر نرفتم میترسم دکتر داروی خواب آور بده  

ولی شاید برم طب سوزنی میگن برای استرس خوبه