ما دوتا جاری هستیم اون تپل و تو پر پن قد بلندو کمی لاغر اون همیشه به اندامش مینازه خواهر شوهر کوچیکم مثل من لاغره چند بار بهم گفته شوهرم گفته اندامت رو مثل فلانی کن ..یعنی جاری بزرگم ....گفتم ک تو پره ...امروز جاری روبیکاشو بهم نشون داد گفت شوهر خواهرشوهرمون این پیامارو بهم داده تو پیاماش چند بار تماس تصویری گرفته جاریم جواب نداده چند بارم نوشته سلام خوبی ...جاریممیگ دیروز هم به خطم تماس گرفته میگ دخترم جواب داده گفته غیر مامانت باباتم خونست وقتی بچه گفته آره اون قطع کرده ...خلاصه به جاریم گفتم دوره زمونه بدی شده شمارشو بلاک کن میخاد سرتو از راه ببره ...اونم عشوه اومد گفت ..حق دارا زنش لاغره معلومه ک دلش تو پر میخاد ..بعد من گفتم منو جای تو استرس گرفت ..اونم گفت یعنی فلانی عاشق کجای من شده
دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
بنظرت یه جوری ب خواهر شوهرت بگو تا حواسش بیشتر ب شوهرش باشه چون من یکی رو دیدم ک مرده انقد پیگیر یکی شد تا زنه هم وا داد و الان عاشق همن میخوان از زندگی قبلشون جدا بشن و باهم ازدواج کنن
۱۵۵ ۷۰؟؟؟؟من ۱۶۰ قدمه ۶۵ کیلو هم حدودا وزنم دنبال اینم که اون ۶ ۷ کیلو اضافه هم نابود کنم این خوش ان ...
ن همه رو با خودتون مقایسه نکنید دیدی اسی گفت چاقی تو رون و باسنشه برا همین نشون نمیده ک چاقه ،یکی هست ۱۶۰ قدش و ۷۰ وزن اما همه جاش لاغره شکمش اومده جلو دهنش خب اون دیگه هیکل یا تو پر نیست چاقی موضعی داره ،خود من ۱۶۳ قدمه وزنم ۷۸ کیلو اصلا چاق نیستم چون بیشتر هیکل و تو پرم ،مثلا سینه سایز ۹۰ ،بارو درشت ،باسن تا دلت بخواد ،ولی شکم اصلا ندارم هر کی میبینه میگه خوش بحالت با این تیپت در صورتی ک زنداداشم همقد و وزن منه کلا وزنش شده شکم و پهلوهاش