2777
2789
عنوان

پیامکی ک شوهر خواهر شوهرم به جاریم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 107 پست

جاریت یک عدد عقده ای محتاج توجههه

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
من ۱۶۵ با وزن ۶۵ باز خودم چاق میدونم  این که داغونه . البته که کم هم داره

من با قد۱۶۳ ..۶۰ کیلو هستم آنقدر خودمو نحیف و لاغر میدونم ..اون روز هم برادر شوهر کوچیک سر یه مسئله گفت تو از همه لاغر ترو سبک تری تو برو فلان چیز رو بیار 

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم شما اصلا دخالت نکن نظر هم نده 

بگو من اگر جان باشم بلاک میکنم و اصلا جواب نمی‌دم مزاحمم شد به همسرم میگم و تمام . 

کور نبوده توپر میخواسته میرفته توپر می‌گرفته نه لاغر بگیره چشمم دنبال ناموس مردم باشه😑

توپر با قد ۱۵۵ ...۷۰ کیلو ولی بیشتر چاقی تو رون و باسنش

۱۵۵ ۷۰؟؟؟؟

من ۱۶۰ قدمه ۶۵ کیلو هم حدودا وزنم دنبال اینم که اون ۶ ۷ کیلو اضافه هم نابود کنم 

این خوش اندام نیست چاااقع نزدیک ۲۰ کیلو اضافه داره😑😑

🌙💜

میشه کوتوله 

عاقانگودیگه من ۱۵۴هستم😂

ولی وقتی تازه وزنم ۶۸‌بود خیکی بودم توپر نبودم ولی الان که لاغرکردم خوب شدم یه ادم بااین قدووزن توپ نیست چاااااقه چااااق😂😁😌

همه دنيا دنبال لاغري هستن چاقي الان شده توپر و جذاب؟؟!

ايشون فقط اعتماد به نفس كاذب دارن شما هم ساده هستيد عزيزم

قدر خودتون بدونيد توپري ايشون يعني ٢٠ كيلو اضافه وزن

به اندام خودتون بنازيد تا ايشونم متوجه بشن زن چاق براي زمان قاجار زيبا بوده نه الان

سرتو از راه ببره چیست؟🤔

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

من با قد ۱۶۰ و وزن ۶۰ میگم چاقم اونوقت جاریت میگه تو پره؟؟

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

حالم ازش بهم خورد منم یه زنمو دارم دقیقا مثل جاریت کلا خوشش میاد کسی بهش مزاحم بشه یکبار هم بمامانم می‌گفت تاحالا بجز شوهرت یعنی بابام با کسی دیگه رابطه داشتی یانه😐منو مامانم که پرمون ریخته بود از سوالش مامانم گفت نه مگه خودت داشتی که این سوال می‌پرسی 

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤
من با قد۱۶۳ ..۶۰ کیلو هستم آنقدر خودمو نحیف و لاغر میدونم ..اون روز هم برادر شوهر کوچیک سر یه مسئله ...

من با قد ١٧٣ هم وزن شمام تازه خودمو چاق ميبينم

شما مانكن ها نديد چقدر زيبان و استاندارد و متر و معيار زيبايي هستن؟؟

توپر با قد ۱۵۵ ...۷۰ کیلو ولی بیشتر چاقی تو رون و باسنش

توپر کجا بود!چاقه ۱۵ کیلو اضافه وزن داره قدش هم کوتاهه چاقیشو بیشتر نشون میده‌.

با جاریت قطع رابطه کنی به نفع خودته.انگار از پیاما بدش نیومده.خدای نکرده واسه زندگی شما و همسرت نقشه نکشه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
آخه ۱۵۵قد که میگی بلند من فک کردم ۱۷۰قد با وزن حدودا ۷۵کیلو .۱۵۵قد ۷۰کیلو رو چجور تو خودش جا داده

بخدا همش تو رون و باسنشه

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...