2777
2789
عنوان

پیامکی ک شوهر خواهر شوهرم به جاریم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با قد ١٧٣ هم وزن شمام تازه خودمو چاق ميبينم شما مانكن ها نديد چقدر زيبان و استاندارد و متر و معي ...

چرا عزیزم ...ولی اونروز از بس خواهر شوهر بزرگم گفت تو کی میخای چاق بشی بچتو از شیر گرفتی ..من گفتم نمیخام حتی یک کیلو اضافه بشم ..اینا سلامتی تو چاقی میبینن

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...

نمی‌فهمم چ معنی داره اگه ام شوهرمون در مورد یه خانمی چنین حرفی بزنه بیاد اونو تو جمع عنوان کنه ... شوهره یه چی گفته خواهرشوهرت عقل نداره میاد اینو ب زنداداشش میگه رسما میگه شوهرم عاشق اندامته... ناخودآگاه جاریت اگه یکم شیشه خورده داشته باشه یکم عشوه ام چاشنی اندام مثلا باب میل طرف میکنه و.........

چرا عزیزم ...ولی اونروز از بس خواهر شوهر بزرگم گفت تو کی میخای چاق بشی بچتو از شیر گرفتی ..من گفتم ن ...

خانواده شوهرت چه عجیب غریبن!خود شوهرت چیزی نمیگه؟

عزیزم چاقی مادر همه بیماری هاست سعی کن وزنتو متناسب نگه داری 

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
نمی‌فهمم چ معنی داره اگه ام شوهرمون در مورد یه خانمی چنین حرفی بزنه بیاد اونو تو جمع عنوان کنه ... ش ...

نه عزیزم به جاریم نگفت ..اون چون خواهرشوهرم لاغره به من گفت داداشم بهت گیر نمیده ک‌چاق شو من گفتم نه منو همینجوری دوست داره ..بعد اون گفت شوهر من گفته اندامت مثل فلانی کن ..البته من اینو به جاریم نگفتم

چرا عزیزم ...ولی اونروز از بس خواهر شوهر بزرگم گفت تو کی میخای چاق بشی بچتو از شیر گرفتی ..من گفتم ن ...

يك كيلو هم چاق نشيد چاقي فقط باعث بيماري هست

همه دنيا دنبال هيكل متناسب و لاغر هستن 

به خاطر عقيده اشتباه يه عده كه نبايد راه اشتباه رفت اين بندگان خدا تو ١٠٠ سال پيش گير كردن

خانواده شوهرت چه عجیب غریبن!خود شوهرت چیزی نمیگه؟ عزیزم چاقی مادر همه بیماری هاست سعی کن وزنتو متنا ...

چرا میبینه من ناراحت میشم میگ بقران من دوست ندارم چاق شی میگ همینجوری خوبی ک بتونم بغلت کنم میگ حرفای خانوادمو ولش کن مهم خودمم ..منم میگم تو اینا رو میگی ک ب من دلداری بدی

جاری منم اوایل که ازدواج کرده بودم آنقدر تعریف شوهرش میکرد منم که شناختی نداشتم دائم با شوهرم مقایسه ...

حالا جاری من انقدر از شوهرش بد میگفت که منم دهنم و باز کنم از شوهرم بد بگم بذار کف دست خانواده شوهرم و فتنه به پا کنه

جاری منم اوایل که ازدواج کرده بودم آنقدر تعریف شوهرش میکرد منم که شناختی نداشتم دائم با شوهرم مقایسه ...

اخ نگو ک شوهر منم میگ فلانی از عقده هاش میگ ..میگ به اراجیف اون گوش نکن