2777
2789
عنوان

پیامکی ک شوهر خواهر شوهرم به جاریم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 107 پست
این تو پر نیستا اضافه وزن داره . نوشته بودی قد بلند گفتم الان ۱۸۰ به بالاست . عزیزم ایشون اعتناد ب ...

اره عزیزم من قدم نسبت به اون یه ۸ سانتی بلند تره ولی همیشه با اندامش هممونو دیوانه کرده ...میگ تو خونه راه میرم شوهرم قربون صدقه باسنم میشه

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جمع خطرناکی دارید  داماد هیز وبد چشم  عروسی که به این توجه ونگاه کثیف افتخار میکنه&nb ...

بخدا من امشب از ترس و استرس خوابم نبرد ک اینجا گفتم 

بخدا من امشب از ترس و استرس خوابم نبرد ک اینجا گفتم 

ارتباطت رو با جاری کمرنگ کن 

ته این حرف و حدیث ها  خصوصا چون جاریت بدش نیومده خوش نیست ودودش تو چشم شما هم میره 

بهش بگو داماد رو بلاک کن ودیگه پیش من ازش حرف نزن 

ارتباطت رو با جاری کمرنگ کن  ته این حرف و حدیث ها  خصوصا چون جاریت بدش نیومده خوش نیست ود ...

چشم عزیزم ممنونم از راهنماییت

نگفتم دروغ میکید ابن چ حرفیه ..گفتم من این مساعللو باور ندارم ..شاید شما اشتباه فهمیدی ..اخه این دون ...

خب جای تعجب هم همینه..من خودم دیدم تو گوشیش باورم‌نمیشد 

اره عزیزم من قدم نسبت به اون یه ۸ سانتی بلند تره ولی همیشه با اندامش هممونو دیوانه کرده ...میگ تو خو ...

عزیزم این همه ادم زیبا و به اصطلاح شما توپر😐 تو جانعه هست . اگر این طوریه شوهرتون باید به همه نگاه کنه . 

فکر کنم دوام یک زندگی خوب به غیر از باسن بزرگ و اندتم خوب چیز های دیگه هم باشه .که شما باید بهش توجه کنید .

جاریتون اعتماد به نفس زیاده شما هم روی اعتماد به نفستون کار کنید به هر حال همسرتون شما رو انتخاب کرده .

اگر فکر میکنید اندام روی زندگیتون تاثیر داره برید باشگاه و درستش کنید به هر حال نشستن و فکر کردن به اینکه جاریتون اندامش خوبه کاری از پیش نمیبرید . 

و اینکه جاریتون میاد پیش شما و از اینکه همسرش از اندامش تعزیف میکنه بدون که ادم با فرهنگ و عاقلی نیست . و شاید نقطه صعف شما دستش اومده میخوهد ادیتتون کنه 

عزیزم این همه ادم زیبا و به اصطلاح شما توپر😐 تو جانعه هست . اگر این طوریه شوهرتون باید به همه نگاه ...

وای عزیزم از کجا فهمیدی ک من اعتماد به نفس ندارم یعنی زیر صفر هستم ..شوهر بدبختم ک همیشه میگ از اینی ک هستی چاق تر نشی برا من بهترینی ..ولی من ت. خودم غصه میخورم میگم چی میشد که من یکم باسن داشتم