2777
2789

سلام عزیزانم ایام به کام باشه انشالله 

میشه بگید اولین روز کاری تون چه حسی داشتید 

فردا رسما شروع به کار خواهم کرد و خیلی نگرانم 

آدم نسبتا اجتماعی هستم 

ولی یهو وارد بیمارستان که به شدت اجتماعی هست وارد بشی حس عجیبیه .کمی به خودم حق میدم ۲۱سالمه و تازه اولین حضور پررنگ من در اجتماع خواهد بود

(قراره تو قسمت خدمات کار کنم)

میشه برام از تجربه هاتون بگید 

هرچی آرزوی خوبه مال تو❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی قشنگم  میشه برام دعا کنی به راحتی پشت سر بذارم

به روی چشم عزیزم ♥️ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیزم به سلامتی موفق باشی 🌹 هیجان و استرس طبیعیه ..دو سه روز بگذره عادی میشه برات ،،،،

انشالله 

سر پرستار بخش به شدت بداخلاق و جدیه و پرسنل هم خشک

اصلا ته دلم خالی شده انگار با جو اونجا

هرچی آرزوی خوبه مال تو❤️

من اولین روز کاری انقدر استرس داشتم از ماشین پیاده شدم ی تیکه پیاده روی داشتم که همای سعادت رو مقنعه ام تر زد دیگه خودتون بفهمید دیگه چی کشیدم 

ولللی از من نصیحت سعی کن از اول با اعتماد به نفس باشی و کاراتو زود یادبگیری و درست انجام بدی

انشالله  سر پرستار بخش به شدت بداخلاق و جدیه و پرسنل هم خشک اصلا ته دلم خالی شده انگار با جو ...

نه عزیزم به خاطر شرایط کاری و‌ جو بیمارستان هست کلا مجبورن یکم جدی رفتار کنند به مرور میبینی که باهات منعطف‌تر رفتار میکنن شما هم سرت به کار خودت باشه سعی کن سفره دلت باز نکنی زیاد خیلی فاز صمیمیت برنداری ...کارت به موقع با نظم انجام بدی کسی کاری بهت ندارم 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
من اولین روز کاری انقدر استرس داشتم از ماشین پیاده شدم ی تیکه پیاده روی داشتم که همای سعادت رو مقنعه ...

پس حس و حالم طبیعیه 

آره خیلی باید با خودم کار کنم بتونم اون جو رو بپذیرم و کارمو خوب پیش ببرم 

هرچی آرزوی خوبه مال تو❤️
نه عزیزم به خاطر شرایط کاری و‌ جو بیمارستان هست کلا مجبورن یکم جدی رفتار کنند به مرور میبینی که باها ...

متوجهم 

ممنونم عزیز از راهنماییتون 

برام  لطفا دعا کنید بتونم به راحتی پشت سر بگذارم

هرچی آرزوی خوبه مال تو❤️
متوجهم  ممنونم عزیز از راهنماییتون  برام  لطفا دعا کنید بتونم به راحتی پشت سر بگذار ...

حتما عزیزم فردا شب این موقع میبینی همچین سخت هم نبود 👏🏻👏🏻🥰🫂 صبح قبل رفتن آیت الکرسی بخون صدقه هم بزار کنار توکل به خدا با اعتماد به نفس بالا برو موفق باشی بانو مهربون 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰