2777
2789
عنوان

توروخدا واسم دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 52 پست
اگه واقعا نمیخوای برو دکتر برای سقط سر خود کاری نکن، بعدشم جلوگیری میکردی خوب

دکترا واسه سقط کاری نمیکنن سر دومیم رفتم دکتر کلی التماس کردم گریه کردم کاری نکردن مجبورشدم نگهش دارم اما این یکی رو دیگه نمیتونم نگه دارم خیلی خستم خیلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم چرا جلو خودتونو نمیگیرین که بعدش یه طفل معصوم و بکشین؟؟؟؟ پس چرا من ناخواسته باردار نمیش ...

آدما با هم فرق میکنن بدن هرکس ی جوره بعضیا خیلی سریع باردار میشن من خیلی احتیاط کردم هم خودم هم شوهرم چون اصلا دیگه بچه نمیخواستیم خوشبحال شما

عجب يكي نميخاد با صد تا روش جلوگيري باردار ميشه يكي مثل من جنين ميكارن تو رحم نميگيره كلافه ام سردردهايي ميگيرم كه از درد و شدتش درعرض دوروز ٧تا بروفن خوردم نميدونم چم شده

من نمیدونم چرا جلو خودتونو نمیگیرین که بعدش یه طفل معصوم و بکشین؟؟؟؟ پس چرا من ناخواسته باردار نمیش ...

تو چمیدونی خودشونو کنترل نکردن

چرا انقدر خودخواهانه حرف میزنی

من همبشه میگم الهی هرکی بارداری ناخواسته ها رو سرکوفت میزنه خودش ب همین مشکل دچار شه

زود اقدام کردی برا سقط.تو این هفته این قرصا عمل نمی کنه متاسفانه

واااای خدایا چرا 

اونی ک ازش خریدم گفت حتما سقط مبشه

الآن وردی هم ندارم 

چ خاکی ب سرم بریزم 

توروخدا کسی تجربه نداره؟

تو چمیدونی خودشونو کنترل نکردن چرا انقدر خودخواهانه حرف میزنی من همبشه میگم الهی هرکی بارداری ناخو ...

تا کسی مبتلا نشه درک نمیکنه بخدا انقدر زار زدم کلی نذر کردم دیگه اشکیم برام نمونده 

کاری به نگه داشتن یا نداشتنش ندارم.ولی سرخود قرص نخور یهو میبینی بلایی سرخودت میاری.برو پیش یه دکتر اونوقت بندازش

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
تا کسی مبتلا نشه درک نمیکنه بخدا انقدر زار زدم کلی نذر کردم دیگه اشکیم برام نمونده 

منم مبتلا نشدم

اما میفهمم 

کافیه کمی انسانیت داشته باشیم تا همو درک کنیم

کم نبودن کسایی که با انواع روشهای پیشگیری باردارشدن

واااای خدایا چرا  اونی ک ازش خریدم گفت حتما سقط مبشه الآن وردی هم ندارم  چ خاکی ب سرم ب ...

زود هست.من از دکتر شنیدم که بهترین زمان برا استفاده قرص ۷ تا ده هفته هست.شاید الان برا شما هم عمل کنه 

در مورد بارداری ناخواسته کاملا درکت میکنم منم با جلوگیری خیلی محکم باردار شدم 

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....
چند تا دکتر برو بلاخره یکی پیدامیشه کمکت کنه خداوند کمکت کنه عزیزم دعامیکنم پوچ باشه وخود ب خود سق ...

خدا کنه از دیشب تا صبح ک میخواستم جواب آزو بگیرم همش ب خودم میگفتم کیسته میگفتم امکان نداره باردار باشم 

کاری به نگه داشتن یا نداشتنش ندارم.ولی سرخود قرص نخور یهو میبینی بلایی سرخودت میاری.برو پیش یه دکتر ...

آره سقط تحت نظر پزشکم آسیب زنندس سرخود که دیگه...

خطرناکه مراقب باش

زود هست.من از دکتر شنیدم که بهترین زمان برا استفاده قرص ۷ تا ده هفته هست.شاید الان برا شما هم عمل کن ...

۷ تا ۱۰ هفته اونموقع ک قلب داره 

فکر میکردم الآن راحت تر میفته 

۲ بسته زعفرون خوردم آویشن خوردم هیچی ب هیچی