2777
2789
عنوان

توروخدا واسم دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 52 پست
تو چمیدونی خودشونو کنترل نکردن چرا انقدر خودخواهانه حرف میزنی من همبشه میگم الهی هرکی بارداری ناخو ...

دچار شمم مشکلی نداره...

من بچه ندارم ولی چون شرایطشو نداشتم نزاشتم باردار شم 

طبیعی هم جلوگیری کردم

ولی اگه دوتا بچه داشته باشم خیلی بیشتر حواسمو جمع میکنم

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دچار شمم مشکلی نداره... من بچه ندارم ولی چون شرایطشو نداشتم نزاشتم باردار شم  طبیعی هم جلوگیر ...

چیو واست توضیح بدم وقتی نمیخوای بفهمی گاهی هرقدرم مرتقب باشی نمیشه

نرود میخ آهنین درسنگ...

۷ تا ۱۰ هفته اونموقع ک قلب داره  فکر میکردم الآن راحت تر میفته  ۲ بسته زعفرون خوردم آویش ...

ببین دوتا از دوستای من از این قرص استفاده کردند هردو هفته ۵ بودن برا یکی سقط شد برا یکی اصلا تکون نخورد.اره متاسفانه قلب داره اون موقع...

شما تحرک داشته باش من تو هفته ۱۷ این قرص رو استفاده کردم البته برا من خودش قلب ش ایستاده بود دردم بعد ۵ ساعت شروع شد بعدش خونریزی...ممکنه برا شما هم طول بکشه کمی 

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....
دچار شمم مشکلی نداره... من بچه ندارم ولی چون شرایطشو نداشتم نزاشتم باردار شم  طبیعی هم جلوگیر ...

بنده خدا میگه کاندوم به همراه قرص مصرف کرده.اگه جلوگیریش طبیعی بود حرف شما درست بود

بعضیا باوجود آیودی و قرص واین چیزا باردار میشن واقعا بدشانسن دست خودشون نیس

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
چیو واست توضیح بدم وقتی نمیخوای بفهمی گاهی هرقدرم مرتقب باشی نمیشه نرود میخ آهنین درسنگ...

نفهم خودتی درست حرف بزن 

بعدشم من مخاطبم شما نبودی که جواب دادی

والا استارتر در کمال ادب جوابمو داد ولی شما شدی کاسه داغتر از آش..

استارتر واست صلوات میفرستم بارداریت پوچ باشه و هرچی به صلاحته پیش بیاد عزیزم..

ببخش اگه ناراحتت کردم

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
بنده خدا میگه کاندوم به همراه قرص مصرف کرده.اگه جلوگیریش طبیعی بود حرف شما درست بود بعضیا باوجود آی ...

فهمیدم عزیزم ...

اولش توضیح نداد چجوری جلوگیری داشته