2777
2789

سلام دوستان .نمیدونم چطوری حالمو توصیف کنم .حس یه ماهی تشنه روبه مرگ رو دارم که تازه به دریارسیده.. شایدتعلیق شم اما میخوام حرف دلمو بزنم. من چندین ساله تحت تبلیغات اینور و اونور ومحیط اطراف واینستاو.. نسبت ب عقاید دینیم ضعیف شده بودم تاجایی ک شک داشتم آیا قرآن حقه آیااهل بیت حقه...حتی درجامعه امروزمون آیا رهبرعزیزم آقای خامنه ای که سایه شون روی سرمون همیشه مستدام باشه حقه وبه راستی نائب امام زمانه؟!!..تااینکه امروز اتفاقی تو یه تاپیک یه نفرآدرس پیج یه فرد جن کش (نه جن گیر!!!این آقا جن هارو البته اجنه کافروشیطانی رو به اذن خداوند میکشه) گذاشته بود . من امروز رفتم به اون آدرس و پستهاشو دیدم.. جن ها به وضوح بااین آقا به حرف میان و به حقانیت قرآن و اهل بیت واسلام شهادت میدن .. میگن رهبرعزیزمون پاکه و کارشون درسته..خودتون برین ببینین البته اگر نمیترسین.. دوستای عزیزم آخرالزمانه مراقب دلهامون باشیم وتوبه کنیم ملعبه شیطان نشیم. امیدوارم خدامنوببخشه بخاطر اینهمه غفلت وقضاوتهای نابه جام. خدایا منو ببخش و این حس قشنگ کشف حقیقت رو به دل همه عطا کن. خدایا رهبرعزیزمون رو حفظ کن و همیشه سلامت باشن الهی آمین.خدایا ظهور آقای تنها ومنتظرمون مهدی فاطمه (س) رو محقق کن. اللهم عجل لولیک الفرج❤️❤️❤️ 

التماس دعا.. یاعلی🌹

abdolahali_1365