2777
2789
عنوان

یه کتاب خیلی خوب معرفی کنید

70 بازدید | 14 پست

یه کتاب ک خیلی به دلتون نشست بگید 

اگه ادبیات یا تاریخی باشه بهتره

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

کیمیاگر دوست دارم

تاریخی هم اخیرا دلاور زند رو خوندم لذت بردم از خوندنش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیمیاگر دوست دارم تاریخی هم اخیرا دلاور زند رو خوندم لذت بردم از خوندنش

دلاور زند راجب چیه؟ میشه ی توضیح کوچولو بدی مرسی

زندگی نامشه؟  ایرانی نمیشناسی؟

نه عقایدش رو شرح داده

نه ایرانی خوب نی

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

دلاور زند راجب چیه؟ میشه ی توضیح کوچولو بدی مرسی

راجع به زندگی لطفعلی خان زند، آخرین بازمانده ی سلسله ی زندیه که به صورت رمان دراومده و پر از واقعیات تاریخیه خوندنش خالی از لطف نیست

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نه عقایدش رو شرح داده نه ایرانی خوب نی

میدونی ایرانی مثلا مثل قلعه الموت 

یا زندگی نامه خیام و اینا خوبن که ولی نمید ونم چه منبعی بگیرم خوبه

راجع به زندگی لطفعلی خان زند، آخرین بازمانده ی سلسله ی زندیه که به صورت رمان دراومده و پر از واقعیات ...

مرسی عزیزم تشکر🌹🌹❤️

میدونی ایرانی مثلا مثل قلعه الموت  یا زندگی نامه خیام و اینا خوبن که ولی نمید ونم چه منبعی بگی ...

ایرانی زیاد نخوندم ولی بوف کور تعریفش رو شنبدم

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

اینو خیلی شنیدم میشه بگید راجب چیه؟

راجب یک پزشک در دربار فرعونه که تو زمان حضرت یوسف بوده البته توی کتابش هیچ حرفی از حضرت یوسف نزده . کتابش تاریخیه زندگی نامه ی خود این پزشکه که خودش نوشته بودتش . برای من خیلی جالب بود زندگیش البته فکرکنم اگر از توی اینترنت دانلودش کنی بهتره تا اینکه بخریش چون فکر کنم نسخه ی سانسور شده اش هست الان و 3 جلد هم هست کتابش

بیدار شو ...
راجب یک پزشک در دربار فرعونه که تو زمان حضرت یوسف بوده البته توی کتابش هیچ حرفی از حضرت یوسف نزده . ...

مرسی گلم🌹