2777
2789
عنوان

فکر کنم دارم خل و چل میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 53 پست
اخه من جدیدا ارامشم ندارم مثلا تا الان شوهرم‌مغازه بود در حال تمیز کاری و ... بهش زنگ‌زدم با حالت تد ...

واقعا جای تاسفه

باید روی خودمون کار کنیم

به قول دوستمون خدایی نکرده خودمون باعث اتفاقای بد نشیم

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 
واقعا جای تاسفه باید روی خودمون کار کنیم به قول دوستمون خدایی نکرده خودمون باعث اتفاقای بد نشیم

دقیقا گناه داره همش داره از صبح تا شب کار میکنه حالا من اخرشبی زنگ زدم‌بجای اینکا بگم خسته نباشی میگم کجایی تو ؟😑😑😑

❤زیباترین پازل دنیا وقتی است که ... فاصله انگشتانم با انگشتانت پر میشود ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به گذشته کار ندارم ولی فکر کن همینجوریشم جدیدا گیر میدم و این فکرا رو دارم بعد خانوادش میان دامن ...

گفتن بگو راستش من علاقه ای به شنیدن گذشته ندارم ایناروهم میدونم خودش بهم گفته بوده قبلا؛مهم الانه که کی کنارشه 

دقیقا گناه داره همش داره از صبح تا شب کار میکنه حالا من اخرشبی زنگ زدم‌بجای اینکا بگم خسته نباشی میگ ...

منم میخوام به اندازه نگرانیهام بهش محبت کنم و به خودم و خونه و بچه ها برسم اونوقت آروم میشم

منم میخوام به اندازه نگرانیهام بهش محبت کنم و به خودم و خونه و بچه ها برسم اونوقت آروم میشم

اوهوووم بهترین کارو میخای انجام بدی من چیکار کنم عقدیم هنوزم سر کاره گفت یکی دوساعت دیگه کار دارم بیدار بمونم منتظرش یا بخوابم اصلا خجالت زده شدم اونجوری حرف زدم باهاش

گفتن بگو راستش من علاقه ای به شنیدن گذشته ندارم ایناروهم میدونم خودش بهم گفته بوده قبلا؛مهم الانه که ...

بهشون میگم گذشته اهمیت نداره چون واقعا خودش از اول همه چیو گفته اما مثلا میگن این زنه میشینه زیر پاش میخواد زندگیتونو خراب کنه میگن تو خیلی ساده ای اون خانومه خیلی چشمش دنبال اینه 

همه چیو دوباره از نو میسازم
بهشون میگم گذشته اهمیت نداره چون واقعا خودش از اول همه چیو گفته اما مثلا میگن این زنه میشینه زیر پاش ...

اگه گفتن بگو من به همسرم‌اعتماد دارم؛کرم رو داخل شیشه هم بذاری کار خودشو میکنه ؛ مرد خوب دزدیده نمیشه اگه قرار دزدیده بشه بذار بشه 

اوهوووم بهترین کارو میخای انجام بدی من چیکار کنم عقدیم هنوزم سر کاره گفت یکی دوساعت دیگه کار دارم بی ...

هرکاری که خوشحالش میکنه بکن

اگه میتونی بهش زنگ بزن

مستقیم معذرت خواهی نکن.

باهاش خوش و بش کن و قربونش برو😙😊💟

اگه گفتن بگو من به همسرم‌اعتماد دارم؛کرم رو داخل شیشه هم بذاری کار خودشو میکنه ؛ مرد خوب دزدیده نمیش ...

کاش بفهمن اینقدر اعصاب منو خرد نکنن البته همش زیر سر جاری حسوده که همش دخالت میکنه با اینکه من بهش محل نمیدم

برای خودمون نگرانم البته در مورد من خانوادشم هی میان یه حرفایی در مورد گذشته پیش میکشن که هی منو حسا ...

از همه بدتر آدمای منفی دور و برمون هستن.

یکی از فامیلامون سوهرش بهش خیانت کرده.هی زنگ میزنه به من میگه پس چرا شوهر تو هیز نیست.چرا شوهر تو خیانت نمیکنه.

ای بابا ولم کن.خب ب من چ

هرکاری که خوشحالش میکنه بکن اگه میتونی بهش زنگ بزن مستقیم معذرت خواهی نکن. باهاش خوش و بش کن و قر ...

خخخخ الان دیگه نمیشه بزنگم خیلی ضایعس بیدار میمونم بیاد خونه پیام بدیم از دلش درمیارم اگه بشه 😍

از همه بدتر آدمای منفی دور و برمون هستن. یکی از فامیلامون سوهرش بهش خیانت کرده.هی زنگ میزنه به من م ...

وای اره من دیگه تو هیچ تاپیک خیانتی نمیرم خیلیی روی ذهن اثر داره اگه میتونی جوابشو نده یا اندفه گفت بگو من ناراحت میشم‌مقایسه میکنی 

از همه بدتر آدمای منفی دور و برمون هستن. یکی از فامیلامون سوهرش بهش خیانت کرده.هی زنگ میزنه به من م ...

کاش میشد اینقدر منفی باف نبودن مدام تو گوشم چرت و پرت میگن با اینکه من جوری وانمود میکنم جلوشون که انگار واسم مهم نیست