2777
2789

افسرده ام و مدتیه اینجوری شدم البته خوبه راضی ام که بدون قرص بی تفاوت شدم ولی کنجکاوم بدونم ته این داستان کجاست

مثلا نمیخندم گریه نمیکنم (قبلا خیلی گریه میکردم اصلا هر شب آهنگ غمگین گوش میدادم که گریه کنم برای مشکلاتم ولی الان اصلااااا درد و غمی رو حس نمیکنم مثل اینایی که تو شوکن) نمی‌ترسم ذوق نمیکنم امیدوار نیستم 

فقط بقیه میگن غمگین به نظر میرسی هرچند خودم همچین حسی ندارم انگار درونم کاملا ساکته و هیچ خبری نیست مثل کسی که تو کماست حواس ندارم 

به خودکشی فکر میکنم ولی نه از روی ناراحتی و با حس زجر و ناتوانی خیلی ریلکس انگار که زندگی مزخرفه حوصلم سر رفته میخوام انجامش بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 😔

خوکشی لطفا دورش نرو ،باشه؟

شاید شرایطت خیلی سخت باشه ولی چرا خودت زجر بدی؟

خودت رو ببخش 🙏

برات چندتا صلوات فرستادم .

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

شرایط مشابه شمارو دارم با این تفاوت که حس میکنم مرگ ی جور آزادی مطلقه انگار دلم میخواد نباشم نه از سر اینکه حوصلم سر رفته از اینکه انگار دربند حسرت ها و آرزوهام هستم و حس خفقان دارم 

قبلا خیلی گریه میکردم شده بود ۷ ساعت مثلا بدونه اینکه کسی چیزی بگه یا ناراحت باشم ولی الان حس بد دارم استرس دارم ولی گریه نه