جدیدا فکر میکنم خیلی اخلاقم بد شده همش گیر میدم و شکاکم شدم تا همسرم یه کم میره تو فکر یا کمتر توجه میکنه فکر میکنم حتما به یه خانومی داره فکر میکنه البته بیشتر سعی میکنم به روش نیارم اما خودخوری میکنم به خاطر شغلش بعضی شبا نمیاد خونه اون شبا که من همش حرص میخورم که الان داره چیکار میکنه قبلا اصلا اینطور نبودم جدیدا این مدلی شدم و میدونم که نباید این فکرا رو داشته باشم اما هرکاری میکنم این فکرای منفی رو دارم چیکار کنم یه کم آرامش پیدا کنم؟
والا من كه نميدونم شما وضعيت سلامتت چيه و يا چه دارو هايي ميخوري قرص اهنو هر شب با شامت بخور امپول D3 رو هم بزن .در مورد فلوكسيتين داروخانه ها ميفروشن ازاد چون دز پاييني داره ميتوني هر صبح يكي بخوري انتخاب با خودته ولي دكتر بري بعد يه دوره چكت ميكنه ممكنه داروهارو عوض كنه كلا پيگير حالت ميشه تا خوب بشي.يكم سرت رو هم گرم كن ورزش كن بيخود فكر و خيال نكن والا مردهاي الان تو اين وضعيت اقتصادي هر روز بيرون جنگ اعصاب دارن و شبم ميان خونه هزارجور فكرشون درگيره بيخود زندگي رو تلخ نكن همراهش باشه براش ارامش فراهم كن هيچوقت نميره به كسي جز تو نگاه كنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره عزیزم فلوکسیتین عوارض نداره منم باید بخورم واقعا همینطوری فکر میکنم مدام تا ی چیزی میشه باورت میشه چند وقت پیش رفتم سر گوشیش ببینم اخرین سرچش چی بوده بنده خدا همش مربوط ب کاراش بود
❤زیباترین پازل دنیا وقتی است که ... فاصله انگشتانم با انگشتانت پر میشود ❤
منم دققیقا اینجوری شدم. دیشب شوهرم ازم پرسید برند اتوی خونمون چیه؟ تا صبح به خودم میگفتم احتمالا ز ...
برای خودمون نگرانم البته در مورد من خانوادشم هی میان یه حرفایی در مورد گذشته پیش میکشن که هی منو حساس تر میکنه جالبه ما با همدیگه هیچ مشکل خاصی هم نداریم اما همش خیالبافی میکنم 😒
دقیقا مثل من حتی میخواستم به پسرخاله ام بگم تلگرامش و به گوشی من وصل کنه. آخه وااقعا جامعه هم بد ش ...
اخه من جدیدا ارامشم ندارم مثلا تا الان شوهرممغازه بود در حال تمیز کاری و ... بهش زنگزدم با حالت تدافعی گفتم کجایی توو ؟بیچاره ترسید گفت چرا اینجوری میپرسی فکر کردم چیزی شده😏😣😥
❤زیباترین پازل دنیا وقتی است که ... فاصله انگشتانم با انگشتانت پر میشود ❤
من به گذشته کار ندارم ولی فکر کن همینجوریشم جدیدا گیر میدم و این فکرا رو دارم بعد خانوادش میان دامن میزنن به فکرام هی میگن قبلا با فلانی بوده که با هم همکارن و ...