جدیدا فکر میکنم خیلی اخلاقم بد شده همش گیر میدم و شکاکم شدم تا همسرم یه کم میره تو فکر یا کمتر توجه میکنه فکر میکنم حتما به یه خانومی داره فکر میکنه البته بیشتر سعی میکنم به روش نیارم اما خودخوری میکنم به خاطر شغلش بعضی شبا نمیاد خونه اون شبا که من همش حرص میخورم که الان داره چیکار میکنه قبلا اصلا اینطور نبودم جدیدا این مدلی شدم و میدونم که نباید این فکرا رو داشته باشم اما هرکاری میکنم این فکرای منفی رو دارم چیکار کنم یه کم آرامش پیدا کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا منم همینطورم. با افکار پلیدشون دارن آرامشمون و میگیرن. اصن ی چیزی:گیرم شوهرامونم برن.چی برمی ...
اخه ما تقریبا مشکلی نداریم با هم خییییلی کم بحث داریم بیشتر خوبیم با هم بعضی وقتا فکر میکنم شاید واقعا از حسادتشونه چون همسرم جلوی اونا خیلی هوامو داره و خیلی ازم تعریف میکنه پیششون