میخوام از سایتش لوازم بهداشتی سفارش بدم، ولی نمیدونم قابل اعتماده یا نه.
اگه تجربه خرید دارید بهم بگید مرسی
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دو بار خرید کردم هر دو بار تحویل دادن، ولی اره درست جواب آدمو نمیدن
البته تو کانال تلگرامشون عکس بستههای پستی با اسم صاحب سفارش رو میذارن
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
من تونر و شوینده سراوی سفارش دادم نزدیک یک ماه هنوز ارسال نشده از این ور چندنفر گفتن فیک میفرسته نگر ...
معمولاً دیر میفرستن ولی بالاخره میرسه
نمیدونم عزیزم من که راضی بودم
محصولاتش فیک... نخرید ازش.. گول سایتشو نخورید. من مرجوع کردم ولی حتی کسی بسته رو تحویل نمیگیره. الان پست میگه بیا بسته رو ببر 3 بار بردیم ولی کسی نبوده ادرسشونم الکیه از خدا بی خبرا. ادمینشم ک فقط امیدواری بیخود ب آدم میده. پشتیبانی ک یا خاموشه یا جواب نمیده