2777
2789
عنوان

نکنه باردار باشم😭😭

1014 بازدید | 67 پست

دخترم هنوز یک سالش نشده با سه روز تاخیر امروز حس میکنم بی بی چکم هاله داره 

من سر دخترمم روز بعد موعد هاله انداخت 

دارم میرم ازمایش توروخدا دعاکنین باردار نباشم 😭😭😭

بگین که ممکنه خطا داشته باشه باگریه دارم میرم 

روزای اخر سال 403مادر شدم🌱 از اون روز زندگیم تو صدای نفسای ماه ام خلاصه شد...❤️نظر همه محترمه🌹درخواست دوستی پذیرفته نمیشه 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگر حامله باشی   دعا کردن ما تاثیری تو حامله نشدنت نداره 

راضی باش به رضای خدا   اگر باردار بودی نگهش دار  

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
حالا اگر حامله باشی دعا کردن ما تاثیری تو حامله نشدنت نداره راضی باش به رضای خدا اگر باردار بودی ...

وای نمیتونم بخدا نمیتونم دخترم چی😭😭

روزای اخر سال 403مادر شدم🌱 از اون روز زندگیم تو صدای نفسای ماه ام خلاصه شد...❤️نظر همه محترمه🌹درخواست دوستی پذیرفته نمیشه 🙏

عزیزم اگه باردار بودی به این چشم نگاه کن که هدیه ی خداست، انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد

وای خدا نهههه

نگران نباش، هر چی خدا بخواد همون میشهانشاءالله خیرهحتی اگر مثبت بود، اولش سخته، ولی حداقل همبازی میش ...

ابروم میرهههه 

عزیزم نگران نباش خطا داده

خداکنه خداکنه

واسه من حتی به غلط هم هاله نمبده خوشحال بشم.

ناشکری نکن 

خیلیااا ارزوشونه مثل من 

حال الان تو ارزوی خیلیاست

خدا بزرگه اگه مثبت باشه با هم بزرگ میشن

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

توکل به خدا ان شالله هرچی خیره

درسته تو هنوز هورمونات بهم ریخته اس ولی خب زیاد به خودت فشار نیار

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

واسه من حتی به غلط هم هاله نمبده خوشحال بشم.ناشکری نکن خیلیااا ارزوشونه مثل من حال الان تو ارزوی خیل ...

عزیزم ایشالا دامنت سبزشه 

واسه من حتی به غلط هم هاله نمبده خوشحال بشم.ناشکری نکن خیلیااا ارزوشونه مثل من حال الان تو ارزوی خیل ...

دقیقا منم🥲هرماه با خوشحالی تست میزنم اما😞

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس