2777
2789
عنوان

کسی از گالری والا خرید کرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13459 بازدید | 93 پست

گالری والا محصولاتش کاملا فیک هستش و بخای مرجوع هم کنی کلا سرکارت میزارن..پشتبانی هم جواب نمیدن الکی میزارنت تو صف انتظار. خدا لعنتشون کنه...از ارسال محصولات فیکشونم ک نگم تا مدتها طول میکشه اشغال تحویلت بدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محصولاتش فیک... نخرید ازش.. گول سایتشو نخورید. من مرجوع کردم ولی حتی کسی بسته رو تحویل نمیگیره. الان ...

ای بابا چه بد

از کجا فهمیدید فیکه؟

من آبرسان سراوی و ضدآفتاب اون خریدم روشون زده Made in France و مشکلی نداشتم تا حالا که استفاده کردم

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

همه محصولاتشون فیکه من ازشون مبلغ بالا خرید کردم همه محصولاتی که برام فرستادن تقلبی بود همش کلاهبردا ...

چی سفارش داده بودید از کجا فهمدید فیکن؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

چی سفارش داده بودید از کجا فهمدید فیکن؟

خیلی چیزها ده تا محصول بود مثل مرطوب کننده کلینیک، ابرسان و مرطوب کننده کوزارکس، کرم دور چشم اف جوسان و ...

خیلی تحقیق کردم رفتم تو چند تا فروشگاه حضوری جنس ها رو گذاشتم کنار جنس اصل همه ویژگی های قوطی و بسته بندی متفاوت بود حتی بافت محصول فرق داشت

خیلی چیزها ده تا محصول بود مثل مرطوب کننده کلینیک، ابرسان و مرطوب کننده کوزارکس، کرم دور چشم اف جوسا ...

عجب 

مرسی که اطلاع دادید

عجب مرسی که اطلاع دادید

خواهش میکنم 

ممکن هست به بعضی ها اصل بدن به بعضی ها فیک یا بین چندتا محصول که خرید میکنی دوتا اصل باشه سه تا فیک برای اینکه شک نکنی به کارشون، شاید حتی حضوری بری فروشگاه شون همه اصل باشه برای شهرستان ها که دستشون بهشون نمیرسه فیک بفرستن اینو خدا بهتر میدونه به هرحال محصولات من که کاملا فیک بود

خواهش میکنم ممکن هست به بعضی ها اصل بدن به بعضی ها فیک یا بین چندتا محصول که خرید میکنی دوتا اصل باش ...

اره منم حدس می‌زنم قاتی میفرستن فیک و اصل

قیمت‌هاشون هم یکم مشکوکه، تخفیف می‌‌ذارن خیلی ارزون میشه با قیمت دلار و یورو نمی‌خونه

پشتیبانی گالری والا افتضاح… من خرید کردم بار اول محصولاتش اصلن بسته بندی شرکت نبود و‌دسترسی به محتویات محصولات خیلی راحت بود بنظرم تقلب بود

بار دوم اومدم قرص فیتو سفارش دادم یک ماهه که ارسال نکردن که هیچ اصلن از هیچ طریقی پاسخگو‌نیستن… نا سایت جواب میدن نه دایرکت اینستا…. نمیدونم این پیچ بدون ادمینه یا چی

محصولاتش فیک... نخرید ازش.. گول سایتشو نخورید. من مرجوع کردم ولی حتی کسی بسته رو تحویل نمیگیره. الان ...

اره محصولاتی که برا من فرستادن فیک بود بی وجدان ها گوششون نخورید خیلی بی انصاف ان

https://t.me/gallery_vala

من خرید کردم محصولاتشون فیک هست و ضمانت ندارن و به هیچ عنوان زیر بار فیک بودن محصول نمیرن من که شخصا از سایت و پیجشون شکایت کردم دوستانی که تجربه استفاده از محصول اصل و فیک رو داشته باشن کاملا متوجه فیک بودن محصولاتشون میشن! تمامی هایلایت رضایت هاشون و تخفیفاتشون الکیه شما تو تخفیف دارین پول محصول فیک میدین و فقط به پوستتون آسیب میزنین 

ازشون به سایت WWW.cyberpolice.ir و www.ecunion.ir شکایت کن حتما گالری والا رسما کلاه برداریه