2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخری بهتره

بعدا دردسر زیاد داره

پولاتو طلا بخر، بعدا هر موقع اندازه خرید یه قطعه زمین شد برو زمین بخر

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
پول همینم ندارم والا ولی خستم از مستأجری خاستم ببینم اصلا هست عاشق این خونه های کوچیکم. بهم آرامش می ...

دیدم تو آگهی های دیوار خونه های کلنگی شهر ری و اون طرفا کوچیکن ولی نه ۲۰ متر مثلا ۵۰ مترن مگه از اونا پیدا کنی 

نخری بهترهبعدا دردسر زیاد دارهپولاتو طلا بخر، بعدا هر موقع اندازه خرید یه قطعه زمین شد برو زمین بخر

پنجشنبه جوگیر شدم یه النگو خریدم ۳۷ تومن حالا پشیمونم طلا خیلی گرون بود ۸۴۲۵ طلا هم بازارش معلوم نیست

پنجشنبه جوگیر شدم یه النگو خریدم ۳۷ تومن حالا پشیمونم طلا خیلی گرون بود ۸۴۲۵ طلا هم بازارش معلوم نیس ...

طلا برای سرمایه گذاری کوتاه مدت همیشه ضرره

ولی برای بلند مدت و حفظ ارزش سرمایه عالیه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
پنجشنبه جوگیر شدم یه النگو خریدم ۳۷ تومن حالا پشیمونم طلا خیلی گرون بود ۸۴۲۵ طلا هم بازارش معلوم نیس ...

اصلا اشتباه نكردي

جمعه هر گرم طلاي جهاني ٤٠٠ هزار تومن گرون تر شد

من جمعه رفتم سكه بخرم هيچكس نميفروخت 

طلا برای سرمایه گذاری کوتاه مدت همیشه ضررهولی برای بلند مدت و حفظ ارزش سرمایه عالیه

آره.دقیقا

من بقیه النگوهام و گرمی۲تومن و ۳ تومن خریدم اینم رفته بودم بازار شوهرم گفت یه النگو سر النگوهات بردار 

کلا شوهرم با طلا فروختن مخالفه

اصلا اشتباه نكرديجمعه هر گرم طلاي جهاني ٤٠٠ هزار تومن گرون تر شدمن جمعه رفتم سكه بخرم هيچكس نميفروخت

من فکر میکنم تب اخباره بعد از تعطیلی دوشنبه برمیگرده زیر ۸ تومن شما هم عجله نکنی بهتره

نگران نباش تو که فعلا قصد فروش نداری الان شده ۸۶۷۰

بعد مگه پنجشنبه ها طلافروشی ها بازن؟

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

جدی اینقدر رفت بالا؟شهر ما پنجشنبه تا ظهر بازن

اره بالاترم میره یمدت. به دید بلند مدت به طلات نگاه کن

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱