میخوام از سایتش لوازم بهداشتی سفارش بدم، ولی نمیدونم قابل اعتماده یا نه.
اگه تجربه خرید دارید بهم بگید مرسی
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
اینکه کلی فالوور دارن بخاطر تبلیغات زیاد به بلاگر ها و کمپ های تبلیغاتی بسیار زیادی هست که شرکت میکن ...
سلام برای من هم محصولات فیک فرستادن منم رفتم زیر پست هاشون کلی کامنت گذاشتم ولی همه پاک شد انقدر کفری بودم رفتم برای سی چهل تا از فالوورهاشون تو خصوصی پیام گذاشتم و گفتم ،خیلی هاشون جواب دادن و کاملا قبول کردن ،یکی از فالوورها رفته بود بهشون گفته بود سریع اومدن بهم پیام دادن و گفتن لزومی نداره به فالوورها پیام بدی مشکلی نیست که حل نشه!!!عکس محصولات رو براشون فرستادم گفت از اینا استفاده کردی پس نمیگیریم گفتم اولا تازه فهمیدم فیکن وگرنه دیوونه بودم مگه استفاده کنم ثانیا جالبه که انکار هم نمیکنی محصولت فیکه،بعد هم کلا بلاکم کردن حتی سایتشون هم دیگه برام باز نمیشه.ولی حداقل ده پونزده نفر از فالوورهاش متوجه قضیه شدن.ولی یه سریا باورشون نمیشه و قبول نمیکنن چون برای اونا محصول اصل فرستادن .به نظر من هر کسی که این مشکل براش پیش اومده مثل من بره برای یه تعداد از فالوورها تو خصوصی پیام بذاره و اطلاع رسانی کنه
سلام برای من هم محصولات فیک فرستادن منم رفتم زیر پست هاشون کلی کامنت گذاشتم ولی همه پاک شد انقدر کفر ...
عزیزم با این کار نمیتونیم پولمون رو پس بگیریم تنها راه پس گرفتن پولمون اینکه ازشون شکایت کنیم الان هم من با کلی از شاکی هاشون در ارتباط هستم و خیلی هاشون رو محاب کردم که شکایت کنن پس لطفا هر طور شده شکایتتون رو ثبت کنید و دقیق توی پروندتون همه موارد رو ذکر کنید وقتی تعداد شاکی ها انقدر بالا هست پلیس خیلی سریع پیگیری میکنه ضمن اینکه اینا دارن چیزی میفروشن که مستقیما با سلامتی مشتری در ارتباطه پس مطمئن باشید با شکایت درست میتونیم قضیه رو حل کنیم لطفا فقط برید شکایت کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.