2777
2789
عنوان

کسی از گالری والا خرید کرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13530 بازدید | 93 پست

بله کلاه بردار هستن پول محصول اصل میگیرن فیک میفرستن...از کجا فهمیدم؟اصل محصولاتی که دو ساله دارم ازشون استفاده میکنم رو سفارش دادم بهشون و خب میشناختم محصول اصل رو....بافت محصولات بوشون اصلا پکیج و چاپای بی کیفیت روشون درهای کج و کوله اشون...تابلو فیکن.بچه ها خیلی مراقب باشید خیلیا ممکنه تشخیص ندن استفاده کنن...با دوتا اشانتیون هم دهن ملت رو میخوان ببندن.من حضوری بردم محصولات رو پس دادم گفتن میزنیم پولو...بعد سه روز هنوز نزدن چشمم هم اب نمیخوره ک بزنن اگر اینا وجدان داشتن از اول محصول پوستی فیک ک با صورت و چشم ما در ارتباطه نمیفروختن.یحتمل کار به شکایت میکشه و به جرم کلاه برداری ازشون شکایت میکنم...سفارش ندییییید اصلا اصلا اصلا 

بله کلاه بردار هستن پول محصول اصل میگیرن فیک میفرستن...از کجا فهمیدم؟اصل محصولاتی که دو ساله دارم از ...

مرسی از این که اطلاع دادید

اگه شکایت کردید لطفاً نتیجه رو اینجا بگید

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین هفته پیش بستم رسید ، خیلی تحقیق کردم اما فیک بود نامردا ، آمدم اینجا بگم گول نخورید دوستان 

فقط یه موضوع عجیب که یکی از دوستان سفارش داده چک کردیم اصل بوده چیزایی که سفارش داده اما برای من که آمده فیک بوده 

بهشون هم پیام دادم اما قبول نکردن و میگن نه تحت لیسانسه 

ولی دوستان فیکه برای بعضی ها اصل میفرستن برای یه عده هم فیک ! 

خدا ازشون نگذره 

به فکر مرجوع هم نباشید من خیلی تلاش کردم 

باید شکایت بشه 

تا تعداد بره بالا ببندن پیج رو 

جالب اینجاست برید چک کنید کامنتا رو همه پیچ ها فیک هستن 

فقط چند تا آنلاین شاپ پیام میذارن که من رفتم ازشون پرسیدم 

میگن خیر ما نمیدونیم خرید نداشتیم 

گفتم پس خیلی غلط میکنید میایید پیام میذارید باعث میشه ما فک کنیم خب پس حتما اوکیه

منم یه هفته پیش با تبلیغ یک بلاگر حجاب از گالری والا خرید کردم محصولاتش فیک بود هر کاری کردم محصولات و پس نگرفتن. بلاگرای مفت خور چه پول حرومی به جیب میزنن با این تبلیغات فیکشون

بله مناسفانه محصولات فیک هستمد منم متاسفانه دو سه سری ازشون خرید کردم اصلا فکر نمیکردم فیک باشه.دوستان لطفا حتما به سازمان غذا و دارو شکایت کنید که ببندند فروشگاهشونو .محصولاتشون نامردا اصلا هم ارزون نیست من بالای ۵ میلیون خرید کردم اصلا فکر نمیکردم و بعد هم که گفتم مشکل داره اصلا جواب ندادن دیگه.

گالری والا محصولاتش کاملا فیک هستش و بخای مرجوع هم کنی کلا سرکارت میزارن..پشتبانی هم جواب نمیدن الکی ...

عزیزم تو سایت سازمان غذا و دارو ازشون ثبت شکایت کنید که بقیه اینطوری گول نخورند.محصولات فیک رو با قیمت بالا قتلب مردم بیچاره نکنن تو این گرونی

ت رو خدا نخرید ، من خریدم ، بواسطه ی بلاگر دروغگو ، محصولات اینقدر چیپ و بی ارزشن ک براحتی بعضی هاشون قابل تشخیصن مخصوصا محصولات سراوی 

ولی اوردینری و ایزدین تشخیصش سختتر ، اگه درش بازکنی استفاده کنی متوجه میشی ، خواهش می‌کنم مث من اگر خرید کردید پیگیری کنید و شکایت کنید تا بساطش بزودی برچیده بشه 

بله کلاه بردار هستن پول محصول اصل میگیرن فیک میفرستن...از کجا فهمیدم؟اصل محصولاتی که دو ساله دارم از ...

شما چطوری شکایت می‌کنید ، منم میخوام شکایت کنم ، منم‌چون قبلا محصول اصل استفاده کردم براحتی از بافت و پوشش محصول فهمیدم فیک 

افتضاحند

اولین بار من بواسطه معرفی بلاگر خانم گونش ازشون خرید کردم

۲۴ دی ماه از سایتشون خرید کردم

بعد چند هفته و آوردن بهانه های واهی که پیک مون تصادف کرده و ...آخر سر گفتن موجودی سفارش های شما تمام شده باید صبر کنید تا موجود بشه در حالی که وقتی از سایت سفارش دادم موجودی داشتن، دوباره چند هفته دیگه گذشت دوباره تماس گرفتم ،که چی شد

گفتن دیگه موجود نمیشه ،چیز دیگه سفارش بدید عوض پول تون

،،،،گفتن پولم را  برگردانید 

و الان که ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ هست هنوز عودت ندادن

به شماره پشتیبانی هم که زنگ میزنی نیم ساعت پشت خط میمونی و هر اپراتور یک جوابی میده و گاهی اوقات هم یه نفر مونده که نوبتتون بشه یهو تماس را قطع میکنند

خلاصه که کلافه شدم

اولین خرید اینترنتی هست که اینقدر اذیت شدم

اصلا پیشنهاد نمیدم

افتضاحنداولین بار من بواسطه معرفی بلاگر خانم گونش ازشون خرید کردم۲۴ دی ماه از سایتشون خرید کردمبعد چ ...

گلم شما هزینه تو عودت دادن؟ منم سفارش دادم بعد پیامارو خوندم گفتن فیک رفتم گفتم لغو کنید حالا دو هفتس میگن تو نوبتی هزینت واریز ش هیچی ب هیچی