2777
2789
عنوان

دلم گرفته ...

856 بازدید | 37 پست

از اول ماه رمضان به خاطر این که خونمون فاضلابش مشکل داره من خونه بابامم و همسرم خونه بابای خودش . هر چی هم دنبال خونه می چرخیم پیدا نمیشه . 

فکر می کنم از همسرم خیلی دور شدم . مدام با هم قهریم . وقتی بهش اس می دم اصلا جواب پیامام رو نمی ده . انگار دیگه از چشمش افتادم . خیلی عصبی شدم . 

همش من زنگ می زنم احوالش رو می پرسم تا حالا نشده اون بهم زنگ بزنه . هر روز هم وقتی میاد و منو می رسونه محل کارم خیلی سر سنگین رفتار می کنه منم لجم می گیره مثل خودش می شم و نه باهاش سلام می کنم و نه خداحافظی . فکر کنم طلاق عاطفی گرفتیم . 

بارها با اس ام اس قربون صدقه اش رفتم ، یه روز خوبه بعد دوباره پوزش پلت می شه . 

واقعا دیگه نمی دونم چکار کنم . اصلا باهاش آرامش ندارم . فکر کنم دیگه منو نمیخواد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشم از این وضع خستست ایشالا زودی خونه پیدا کنین ولی زیادم قربون صدقش نرو بزار تو غار تنهایی خودش فعلا باشه

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

عزیزم معمولا مردا ناراحتیشون بیان نمیکنن شاید از این شرایطی که الان دارین ناراحته. چند روز تو برو اونجا و چند روز اون بیاد خونه شما که دور هم نباشین

.سکــــوت و صبـــوري ام را…به حساب ضعف و بي کسي ام نگذار…دلم به چيزهايي پاي بند است..که تـــــو يادت نمي آيد….

امروز بهش 5 تا اس دادم . بهش گفتم (بازم معرفت من وگرنه تو که نه پیامی میدی و نه زنگی می زنی . اگه واقعا اینو میخوای دیگه باهات حرفی ندارم دنبالم نیا . اصلا یاد نداری با من درست حرف بزنی . شاید مصلحتی بوده که این دو ماه از هم دور باشیم . )

مگه پول پیش کم دارید خونه پیدا نمیشه اصلا چه جوری یا شما شرایط خاصی برا اجاره دارید که تا حالا پیدا نکردید

در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم                 حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تو بنمایی