2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی بیایید ترجیحا متاهل

243 بازدید | 17 پست

سلام من دختر هستم و ۱۸سالم هست و افکار جنسی خیلی درگیرم کرده است سوالم این است اگر با افکار جنسی باعث تحریک خود شویم بدون هیچ دخالت دست یآ هر عمل استمنا

و از بدن مایعی خارج شود ایا غسل واجب است ؟

و با این فشار چکار کنم شرایط ازدواج ندارم و خیلی خسته شدم ممنون میشم پاسخم را بدهید

تقریبا هیچ چیز تحریک کننده ای را هم مشاهده نمیکنم مثل فیلم یا سریال حتی ایرانی و درس میخوانم اما درگیر این مسئله شدم 

از یک سایت(پرسمان) سوال کردم و گفتم 

آیا با فکر کردن به مسائل جنسی ممکنه ارضا شویم؟؟

پاسخ اینو دادند..

سلام علیکم، پرسشگر عزیز و گرامی!

فکر کردن به مسائل جنسی در برخی از موارد می‌تواند منجر به رسیدن به حالت ارگاسم و اوج لذت جنسی شود، اما همگانی نیست و باید نشانگان و علائم این حالت کاملاً در فرد آشکار گردد؛ بنابراین تا زمانی که یقین صددرصد به رسیدن به اوج لذت جنسی و ارگاسم حاصل نشود، فرد جنب محسوب نمی‌شود و نیازی به تطهیر و غسل نیست..

من نمیدونم حقیقتا این نشانگان و علائم دقیقا چی هست و چجوری باید یقیین پیدا کنم راهنماییم میکنید میترسم این کارحرام رو مرتکب شده باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس هیچی نیس ارصا شدن یاارگاسم رسیدن یاجتب شدن الکی نیس خیلی مراحل داره شمام عادیه اون ترشحاتت توفکرش نروقران بخون زیادنمازاول وقت ذک بگو

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اگه فقط حالت ترشح خیسی داری غسل نداری ولی اگه یهو حس تخلیه شدن بهت دست میده غسل داری ورزشی چیزی برو سرگرم شی خسته شی کمترفکر کنی به هدفت فکرکن درست بخون

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
سرت و گرم کنتایمت و پر کندوش آب سرد و باشگاه ارگاسم مثلا انقباض رحم داره حالت کرخی داره و... ولی نمی ...

انقباض رحم رو نه...میترسم به این شرایط(ارگا..) رسیده باشم و عمل حرام مرتکب شده باشم

..ببخشیداینجور میگم...فشار این موضوع روم زیاده و اصلا دلم نمیخواد اشتباه کنم.بعضا این طوری میشم

نیازمند ارامش هستم و ندارم.

اگه فقط حالت ترشح خیسی داری غسل نداری ولی اگه یهو حس تخلیه شدن بهت دست میده غسل داری ورزشی چیزی برو ...

نه حس تخلیه ..نبود 

ولی مثلا اگر بخوام بگم ببخشید،ی حسی در شکمم،کمی پایین ی حالت جلیز و ویلیز شدن برای چند ثانیه..نمیدونم چجور بگم 

ببخشید از اینکه توصیف کردم ..

نه حس تخلیه ..نبود ولی مثلا اگر بخوام بگم ببخشید،ی حسی در شکمم،کمی پایین ی حالت جلیز و ویلیز شدن برا ...

بهش فکرنکن چیزخاصی نیس

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

عزیزدلم🥹🥲

باید خودتو مشغول نگه داری وگرنه انقد وسوسه شیطون تو این مورد زیاده خدای نکرده الودش میشی

تاالان هرچی بوده یه غسل فی ذمه میکنی و تمام

ازین به بعد میچسبی به درست و به خدا میگی من دارم تمام تلاشمو میکنم سمت اینکار نرم توام کمکم کن مطمئن باش خدا دستتو میگیره ارتباطتو با خدا خیلی خیلی قوی کن بهترین دوست و حامی خداست

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

عزیزدلم🥹🥲باید خودتو مشغول نگه داری وگرنه انقد وسوسه شیطون تو این مورد زیاده خدای نکرده الودش میشیت ...

چشم 

غسل فی ذمه چی هست؟

من اونموقع فکرنمیکردم این خود ارض..باشه و خب فکرمیکردم اون با شرایط فیزیکی همراه باشه البته شک داشتم ...شک روبه پایین خیلی ناراحتم الان فهمیدم اینجور نبوده😞..

کاش ازدواج سخت نبود و الان میتونستم..

ممنون که خوندید...

نه حس تخلیه ..نبود ولی مثلا اگر بخوام بگم ببخشید،ی حسی در شکمم،کمی پایین ی حالت جلیز و ویلیز شدن برا ...

عزیزم هر آبی که میاد که باعث غسل نیست

این از پاکی توئه که برات عجیبه

قبل از ارگاسم واژن خیس میشه اون طور که غسل به گردنت نیست 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه