2777
2789
عنوان

دلم گرفته ...

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم جواب اس ها رو داد :

من الانچیکارت کردم که باز این حرفا رو می زنی ؟ مشکل تو اینه که من که مردتم رو درک نمیکنی که سرم شلوغه تو مغازه . من همش باید با تو خوب رفتار کنم تو هیچ مسئولیتی نداری همش من بدم و تو خوب عالم . اصلا تو خوب مشکلت اینه خوبیارو یادت میره و نمیدونم الان باز چت شده و همش بحث می کنی . الان چند باره که  که می گی داری ب دوری عادت کردی یا سرد شدی . وقتی خونه پیدا نمیشه من چکار کنم . فقط بلدی غر بزنی و بری رو اعصاب . یک بار نشد خوب بودنمون یک هفته طول بکشه . منم خسته ام.

بهش بگو اینکه بهش پیام میدی حالش رو میپرسی گیر دادن نیست بگو از نظر من اینا توجه نشون دادن به توعه پس این حرفت چیه که میگی منو نمیخوای بگو ؟!

بگو برداشتت از رفتار من برعکسه من میخوام محبت و توجه ام رو نشون بدم بگو باشه من آرامش و راحتی تو رو میخوام اگه با زنگ نزدن من راحت تری منم بهت احترام میزارم چون آرامشت رو میخوام و دوست دارم بعدم کشش نده و تمام

شوهرم جواب اس ها رو داد : من الانچیکارت کردم که باز این حرفا رو می زنی ؟ مشکل تو اینه که من که مردت ...

میبینی بنده خدا شوهرتم از این وضع خسته شده اونم فک میکنه تو درکش نمیکنی و احتمالا احساس سرشکستگی میکنه که نمیتونه تو رو تامین کنه و برات خونه بگیره اون بنده خدا الان شرایطش از شما بدتره