2777
2789
عنوان

دلم گرفته ...

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا پیگیر باشید پیدا میکنید یه چند روز از سر کارت مرخصی بگیر خودت بگرد دنبال خونه پیدا که کردی ببرش بنگاه برا قول نامه واینجور چیزا سعی کن اولویت اول توی زندگیت شوهرت باشه بهش مستقیم بگو که دیگه نمیتونی و نمیخوای ازش جدا بمونی  

در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم                 حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تو بنمایی

خجالت رو بزار  کنار برو پیش شوهرت .

خوب الان رسما شما عضو خانواده همسرت هستی چه معنی داره ازشون خجالت میکشی. 

برو اونجا تا اونها هم یه فکری براتون بکنه و هم اینکه از همسرت زیاد دور نباشی .

تتلو انگل جامعه ماست    

اگر در گذشته خطایی کرده ببخش و صد البته فراموش کن هی چماق نکن تو سرش شایدم زخم زبونی چیزی بهش میزنی که اون رفته اونور توام اینوری تو این گرگ بازار اخه مگه میشه مرد زندارو تنها گذاشت 

در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم                 حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تو بنمایی

ممنون از راهنمایی هاتون عزیزان .

هستی زخم زبون که نمی زنم . آخه جالبه ما از خودمون یه خونه داریم ولی به خاطر حماقت و بد دلی شوهرم اونو دادیم اجاره و خودمون مستاجریم و الان هم که خونه پیدا نمیشه . بهش میگم چرا باید اینجوری بشه

الان هم جواب اس هام رو اصلا نمی ده . وقتی هم دلیلش رو ازش می پرسم میگه دیر دیدم . و بعدش گفتم دیر وقته که جوابت رو بدم . واقعا قابل توجیه نیست . 

دوری براش عادی شده .

یه مدت از دسترسش خارج شو پیام نده زنگ هم نزن و شب اس بده فردا خودم میرم سر کار یا امروز خودم از سرکار بر میگردم اگه بهتون پیام داد جواب ندید منتظرش بزارین و اگه زنگ زد کوتاه جواب بدید و زود خداحافظی کنید انگار که عجله دارید بعدم منم نظرم رو اینه که چند روز مرخصی بگیرید و تمرکزتون رو بزارید رو گشتن برای خونه حالا یه چند محل اونور تر بالاتر یا پایین تر شما که یکم از دسترسش خارج بشین ایشون کنجکاو میشن که چرا خبری ازتون نیست بعد که اومدن سراغتون باهاش با محبت و صادقانه صحبت کنید که از این وضع خسته شدید و دلتون براش تنگ شده و اگرم خونه گیرتون نیومد بگید که با اینکه براتون سخته خونه مادر ایشون ولی چون دیگه نمیتونید دوری ایشون رو تحمل کنید حاضرین باهاش برین

و حتما هم برو و تنهاش نزار 

باورم نمیشه     نه درد دلتا کار شوهرت مثل نامزدای خسته میمونه نه مرد ی که ده ساله باها ...

اره واقعاا خسته شدم . خیلی نسبت به من بی اعتناست . با این که منم دوشادوش اون دارم کار می کنم . حتی حقوقم دو برابر اونه ولی اصلا قدر دان نیست . 

اینطور قضاوتش نکنید احتمالا اون بیشتر از شما از این شرایط خسته شده و دلشم میخواد س ک س ولی شاید غرورش اجازه نمیده که بخواد بیاد منتتون رو بکشه که باهاش برید یا شاید انقدر دوستتون داره که وقتی گفتید راحت نیستید خونه مادرش واسه همین داره فشار رو تحمل میکنه ولی ازتون نمیخواد که باهاش برین چون میدونه دوست ندارین یکم نیمه پر لیوان رو ببینید