2777
2789

خیلی مشکل دارم بخدا ولی دیگه کم آوردم میخندم😐😂ببین در حدی مشکل دارم که هر هفته یه جلسه یک ساعته باید برم تراپیست

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یکی میاد با من صحبت کنه انگیزه بده 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

[QUOTE=400799031]خیلی مشکل دارم بخدا ولی دیگه کم آوردم میخندم😐😂ببین در حدی مشکل دارم که هر هفته یه جلسه یک ساعته با ...[/QUOTE

منم وا دادم دیگه 🤦🏻‍♀️ چکار کنیم دیگه 😂

[QUOTE=400799031]خیلی مشکل دارم بخدا ولی دیگه کم آوردم میخندم😐😂ببین در حدی مشکل دارم که هر هفته یه ...

بخدا قبلا به خاطر رفتار بابام می‌نشستم یک ساعت گریه میکردم،امروز یه تیکه بد بهم پروند خواستم بشینم گریه کنم دیدم حوصله ندارم خندیدم😂

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

شوهرم کار جدید شروع کرده استرس دارم که درست میشه یا نمیشه 

وزنمو دوس دارم بیارم پایین که نمیاد 

فشار خون مامانم خوب بشه 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

مشکلم اینه ازدواجم با عشقم جور نمیشه

خیلی خسته شدم دیگه بابا نزدیک دو ساله داریم تلاش میکنیم خب

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠