2777
2789
عنوان

بینیمو عمل کردم سوال دارید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 76 پست
چقدرپول دادی کدوم شهری الان راحت نفس میکشی چه مدلی عمل کردی  دکترگفت چی بهت میادیاخودت گفتی ...

تهران ، ۳۸ ،فعلا کم و بیش نفس میکشم ، مدل نیمه فانتزی ، خودم گفتم مدلش رو دکتر هم گفت همین ک خودت میگی خوبه ، ولی فک کنم یکم سربالا شده ، دماغم گوشتی استخوانی غضروفیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزدلم، شماهم مبارکت باشه🫶🏻 نه متاسفانه هنوز تو پیجش نذاشته خودمم روم نمیشه دیگه ازش بپرسم ...

چسب خیلی مهمهد،خدایی نکرده اشتباه بزنی اونا دیگه گردن نمیگیرند 

ممنونم من قطعی به گوجه حساسیت دارم الان تو تخم مرغ شک دارم اگه خدایی نکرده داشته باشم باید برم سر ...

حتما مشاوره برو همه حساسیت ها رو بگو ، من ب بی حسی حساسیت دارم ،گفتم وبراشون مهم بود 

چسب خیلی مهمهد،خدایی نکرده اشتباه بزنی اونا دیگه گردن نمیگیرند 

اره واسه همینم دارم پیجای همه دکترا رو نگاه میکنم درکل همشون رو یسری نکات توجه دارن مثلا به بینی با چسب فشار وارد نشه یا بعد از اینکه چسبارو کامل زدن دوباره یدونه نوک بینی میزنن

ولی چسب یوشون و کوچیکا هست که متفاوته، همینم واسم سوال شد

منکه چون بینیم نیمه گوشتی بود و الان نوکش بشدت ورم داره قصد دارم تا ۶ ماه تا یکسال چسب بزنم ولی بعد از ۶ ماه با فاصله میزنم که کامل ورمش بخوابع

فقط 41 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

اره واسه همینم دارم پیجای همه دکترا رو نگاه میکنم درکل همشون رو یسری نکات توجه دارن مثلا به بینی با ...

دکتر من تاکید داره فقط سه ماه بزنید ، نوک بینی منم فعلا خیلی بزرگ و تپل ، من خیلی سخته برا تعویض چسب برم اما مجبورم ، امیدوارم بینیتون ایده آلتون باشه 

دکتر من تاکید داره فقط سه ماه بزنید ، نوک بینی منم فعلا خیلی بزرگ و تپل ، من خیلی سخته برا تعویض چسب ...

دکتر من گفتش بینی های استخونی تا ۴ ماه گوشتی ۸ تا یکسال

مال من الان انقدر ورم داره که بدون چسب نمیتونم تحملش کنم، وقتی اتلو برداشتم عالی بود ولی الان نه:(

انشالله مال شماهم همونی بشه که میخوای😘

فقط 41 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

دکتر من گفتش بینی های استخونی تا ۴ ماه گوشتی ۸ تا یکسال مال من الان انقدر ورم داره که بدون چسب نمیت ...

منم یه لحظه نوک بینیمو دیدم حالم بد شد ب قدری بزرگ بود که وحشت کردم ، مررررسی عزیزم 💓

نترس عزیزم ، منم خیلی میترسیدم ، آزمایشات اوکی باشه ایشالا مشکلی نیس

ممنونم  

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

حتما مشاوره برو همه حساسیت ها رو بگو ، من ب بی حسی حساسیت دارم ،گفتم وبراشون مهم بود 

اع

سعی میکنم خودم بفهمم دقیقا سر چی حساسم ولی اگه نشه میرم یه سر پیش متخصص الرژی ازمایش میدم

من سر درد داشتم ک با مسکن حل شد ، ولی کلافگی داره ب خاطر تامپون

تا ۷ روز تامپون هست درسته؟

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

تا ۷ روز تامپون هست درسته؟

نه ، برا من روز سوم تامپون رو کشیدن ، روز هفتم آتل رو برداشتن ، تنفس هم بعضی ها بعد برداشتن تامپون اوکی میشن ، ولی برای من از روز پنجم کم کم راه تنفسم باز شد ، فعلا ک کامل باز نشده اما خیلی بهترم ، شست و شو با سرم خیلی موثر روی باز شدن تنفس