سلام عزیزان ، من ده روزه بینیمو جراحی کردم ، با دکتر کوروش قنبر زاده ، اگه سوالی دارید بپرسید ، نمیتونم زود جواب بدم ، ولی هر موقع وقت کردم حتما جواب میدم شاید ب دردتون بخوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
مبارکه عزیزم ، منم تو مطب عوض میکنم چسب رو بلد نیستم ، هر دکتر یه روشی میپسنده ، تو پیجش حتما فیلم گ ...
مرسی عزیزدلم، شماهم مبارکت باشه🫶🏻
نه متاسفانه هنوز تو پیجش نذاشته خودمم روم نمیشه دیگه ازش بپرسم چون بعد از عمل خیلی پیگیرم بودن و خودمم چندباری باهاشون تماس داشتم دیگه واسه چسب میگم زشته زنگ بزنم باز
فقط 41 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!