2777
2789
عنوان

بینیمو عمل کردم سوال دارید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 76 پست
اصلا بعدش درد نداره نترس من خودم خیلی تحمل دردم کمه ولی باور کن بی درد ترین عمله 

خوب خداروشکر

میتونم بپرسم چه مدلی عمل کردید؟طبیعی؟عروسکی؟..

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد طول میکشه تا خوب بشی؟

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
مبارکه عزیزم ، منم تو مطب عوض میکنم چسب رو بلد نیستم ، هر دکتر یه روشی میپسنده ، تو پیجش حتما فیلم گ ...

مرسی عزیزدلم، شماهم مبارکت باشه🫶🏻

نه متاسفانه هنوز تو پیجش نذاشته خودمم روم نمیشه دیگه ازش بپرسم چون بعد از عمل خیلی پیگیرم بودن و خودمم چندباری باهاشون تماس داشتم دیگه واسه چسب میگم زشته زنگ بزنم باز

فقط 41 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

خوب خداروشکر میتونم بپرسم چه مدلی عمل کردید؟طبیعی؟عروسکی؟..

نیمه فانتزی یه ماهه و نیمه ک عمل کردم  

به سلامتی اون رفیقی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچ کدوم از رفقای واقعیت به گرد پاش هم نمیرسن.......😌😌😍😍
نیمه فانتزی یه ماهه و نیمه ک عمل کردم  

ای جانم

انشالله سلامت باشید  

ممنونم بابت انرژی که دادید

آروم شدم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

من خیلی بدزخمم یعنی بدنم جای بریدگی داشتع باشه جاش میمونه جای بخیه عمل آپاندیسم بعدازبیست سال هنوز ا ...

به من کرم ترمیم جای بخیه داده هر روز استفاده میکنم ، من ک احساس میکنم اصلا نیازی نیست ب کرم ، منم جای سزارینم مونده خیلی هم بده ولی این خدایی خوبه

اونجا ازم پرسیدن ک ب تخم مرغ حساسیت داری یا نه ، فک کنم خطرناکه حتما با پزشک مطرح کنید

ممنونم

من قطعی به گوجه حساسیت دارم

الان تو تخم مرغ شک دارم

اگه خدایی نکرده داشته باشم باید برم سراغ فیل.تر که اونم خطرات خودشو داره

ای جانم انشالله سلامت باشید     ممنونم بابت انرژی که دادید آروم شدم

مرسی عزیزم 😘😘

فدات بشم با خیال راحت برو 😍😍😍😍

به سلامتی اون رفیقی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچ کدوم از رفقای واقعیت به گرد پاش هم نمیرسن.......😌😌😍😍