2777
2789
عنوان

کی جدیدا سلفری داده؟

3227 بازدید | 58 پست

کدوم آزمایشگاه این آزمایش رو انجام دادید؟

چیزی درباره ی آزمایشگاه ژنتیک کدون شنیدید؟ 

جوابش دقیقا چند روز طول کشید تا بیاد؟

خودم سه سال پیش تو آزمایشگاه دنا سلفری دادم کمتر از ۱۰ روزه جوابش اومد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آزمایشگاه نیلو انجام دادم 

۳ هفته زمان برد تا اومد جوابش

بارداری قبلی مشکل داشت تو ۲۱ هفته سقط کردم 

بارداری مجدد خدارو شکر همه چی خوب بود  آزمایش سلفری دادم 

الان ۲۵ هفته ام

شما چرا جفت بارداری انجام دادین؟

شنیدم الان هر کی سلفری میره سنش بالا ۳۵ براش ریسک میزنن درسته?

من که بارداری اولم ۲۳ بودم الانم ۲۷ اضافه وزن هم ندارم عدد ان تی تو سونو گرافی هم یه بار ۱.۹ و یه بار۱.۵ بود فامیل نیستم با همسرم و اصلا بچه مشکل دار نداریم تو خانواده

با این حال ریسک بالای سندروم داون برام زده بود (ریسک متوسط نه ریسک بالا high risk) 

جوابیه دو  سلفری کاملا سالم بود بچه اولم هم ۳ سالشه و سندروم داون هم نیست

این آزمایشگاه ها فقط بلدن استرس به آدم بدن حالا هزینه اش به کنار

شما هم اصلا نگران نباش و استرس نداشته باش حتی اگه ریسک داشته باشه یه سلفری انجام میدی و خیالت راحت میشه

جواب سلفری همه میگن دو هفته طول میکشه اما برای من هر دو بار ۴ یا ۵ روزه آماده بود

عزیزم آزمایشگاه نیلو انجام دادم  ۳ هفته زمان برد تا اومد جوابش بارداری قبلی مشکل داشت تو ۲۱ ه ...

جواب غربالگری ریسک بالای سندروم داون رو نشون میداد 

مجبور شدم سلفری بدم 

جواب آزمایش من ۵ روزه آماده شد

ان شاءالله به سلامتی بغلش کنی

من که بارداری اولم ۲۳ بودم الانم ۲۷ اضافه وزن هم ندارم عدد ان تی تو سونو گرافی هم یه بار ۱.۹ و یه با ...

انشاالله تن جفتشون سالم باشه منم اولی رو بدون هیچ مسئله ای دنیااوردم حتا دکتر گفت غربالگری دوم لازم نیست بری ولی خودم ترسیدم رفتم منتها الان انقد تو دور و بریا این چیزا رو میشنوم کم میارم.انگار دکترا بهم نون قرض میدن.هزینه ش امروز زنگ زدم ازمایشگاه ارمین گفت ۶ و خورده ای ولی ازمایشگاه کرج گفت میفرستیم ارمین ۵ تومن والا سر در نیاوردم چرا کرج ارزونتر میگیره 

انشاالله تن جفتشون سالم باشه منم اولی رو بدون هیچ مسئله ای دنیااوردم حتا دکتر گفت غربالگری دوم لازم ...

ارمین رو ول کن 

یا برو دنا یا نیلو هزینه اش هم ۶ میلیونه

اره بخدا دکترا هی الکی آدم رو میفرستن این آزمایشگاه و اون سونوگرافی

دکتر من همون اول که سونوگرافی ۸ هفتگی منو دید گفت تو باید ۱۹ هفته بری اکو قلب جنین اونم هزینه اش ۱۷۰۰ هستش تقریبا

باید مثل قدیمیا اصلا نریم دکتر و توکل کنیم به خدا