2777
2789

یعنی توی ساختمون ولی واحدجدا. بعد خانواده شوهرتون یکم حسودباشن وفضول. شماهم حریم شخصی تون براتون مهم باشه. بخایدبریدمسافرت میگید بهشون؟ اینم بگم میدونم اگه بگم خوش نمیگذره  چون حسرت خورهستن. منم بی سیاست. سری قبل رفتیم اومدیم ب هیچکس نگفتیم اونام انگار ن انگار خودشون زدن ب اون در انگاری محلی کردن لجشون گرفته بود. ولی جاریم میخاست بره اومدخدافظی کرد ولی من اخلاقم فرق میکنه دوس ندارم کسی از کارام سردربیاره. کلا خانواده شوهرمم موذی ان. من مهرطلبم وهمش میخام بقیه رو راضی نگه دارم همش ب این خاطرعذاب میکشم. راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به همکاری شوهرت داره . همین که قبول میکنه چیزی نگه نعمته . به هر حال خداحافظی کردن یه نوع احترامه . ولی اگر نمیخوای انجام بدی چند بار انجام ندی عادت میکنن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

دیگه دو تا همسایه غریبه هم میخوان برن مسافر از هم خداحافظی میکنن ، شما که فامیل هستین 

به نظر من خداحافظی کنید ، نمیخوان که بیان دنبالتون

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

خب آخرکه میفهمن 

اگه اذیتت میکنن نگو ولی اگه باحرفاوکاراشون مسافرت روکوفتت نمیکنن بگی بهتره .یه خداحافظی بکن وبرو .به هرحال پدرومادرهمسرت هستن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من تویه ساختمونم همیشه با هم میریم اگر هم تنها بریم شوهرم میگه بهشون

همیشه؟ بهت خوش میگذره؟ من حوصله شونو ندارم. ن خرج میکنن هم تنبلن شوهرم خودش نمیبرشون. 

بعدبرمیگشتی وگله میکردن چجوری رفتارمیکردی

بگو دوس ندارم رفتنی جایی به کسی بگم 

من که نامزد کردم هرکار میکردم هرچی میپوشیدم جاریم می‌پرسید یا مادرشوهرم دیگه من سرد جواب میدادم آره یا نه میگفتم و از اونا من نمی پرسیدم اونام یاد گرفتن از من،مثل من شدن

دیگه دو تا همسایه غریبه هم میخوان برن مسافر از هم خداحافظی میکنن ، شما که فامیل هستین به نظر من خداح ...

مادرشوهرم خیلی حسوده. ی خواهرشوهر دارم یبارمیخاستم بریم عروسی. بهش گفتم گفش خوووش حالتون. یعنی رفتیم عروسی دعواش اونجا اعصابمون خردشد. ی بارم میخاستی بریم روستا ی همسایه داشتیم بابچس نگامیکرد. ماشینمون خراب شد چون شوهرش نمیتونست ببرتش موتورداشت اه می‌کشید. منم خیلی اعتقاد آرم وچن باربرام پیش اومده همچین مواردی 

همیشه؟ بهت خوش میگذره؟ من حوصله شونو ندارم. ن خرج میکنن هم تنبلن شوهرم خودش نمیبرشون.

اره ما بیشتر با خانواده ی من و شوهرم میریم و دوستامون جمع باشیم خوش میگذره اخه خانواده ی شوهر من خوبن اذیت نمیکنن خرج هم پدرشوهرم میکنه شوهرم یدونه پسره دیگه با ما نرن با کی برن یدونه خواهرشوهر دارم 

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤