یعنی توی ساختمون ولی واحدجدا. بعد خانواده شوهرتون یکم حسودباشن وفضول. شماهم حریم شخصی تون براتون مهم باشه. بخایدبریدمسافرت میگید بهشون؟ اینم بگم میدونم اگه بگم خوش نمیگذره چون حسرت خورهستن. منم بی سیاست. سری قبل رفتیم اومدیم ب هیچکس نگفتیم اونام انگار ن انگار خودشون زدن ب اون در انگاری محلی کردن لجشون گرفته بود. ولی جاریم میخاست بره اومدخدافظی کرد ولی من اخلاقم فرق میکنه دوس ندارم کسی از کارام سردربیاره. کلا خانواده شوهرمم موذی ان. من مهرطلبم وهمش میخام بقیه رو راضی نگه دارم همش ب این خاطرعذاب میکشم. راهنماییم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بستگی به همکاری شوهرت داره . همین که قبول میکنه چیزی نگه نعمته . به هر حال خداحافظی کردن یه نوع احترامه . ولی اگر نمیخوای انجام بدی چند بار انجام ندی عادت میکنن
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من که نامزد کردم هرکار میکردم هرچی میپوشیدم جاریم میپرسید یا مادرشوهرم دیگه من سرد جواب میدادم آره یا نه میگفتم و از اونا من نمی پرسیدم اونام یاد گرفتن از من،مثل من شدن
همیشه؟ بهت خوش میگذره؟ من حوصله شونو ندارم. ن خرج میکنن هم تنبلن شوهرم خودش نمیبرشون.
اره ما بیشتر با خانواده ی من و شوهرم میریم و دوستامون جمع باشیم خوش میگذره اخه خانواده ی شوهر من خوبن اذیت نمیکنن خرج هم پدرشوهرم میکنه شوهرم یدونه پسره دیگه با ما نرن با کی برن یدونه خواهرشوهر دارم